Eindelijk was het zover, de 1e ronde van de bedrijvencompetitie ging van start!

Gisteravond werden er zes wedstrijden gespeeld. In elke poule namelijk twee wedstrijden.

In poule A stonden de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen tegenover de mannen van Vos Occasions. In de eerste partij had Diederik Vos twee games nodig om Sjon Willemsen van zich af te schudden. Jan van Manen wist de stand tegen Wilbert Vos in twee games weer gelijk te trekken. De dubbelpartij ging in twee games met de eindstanden 20-22 en 14-21 naar de heren Vos. Jan van Manen had tegen Diederik Vos drie games nodig om de winst naar zich toe te trekken. In de laatste partij tussen Sjon en Wilbert ging laatste winstpunt naar de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen. Eindstand 3-2 in het voordeel Wim van Dam Sierbestratingen.

De tweede wedstrijd in poule A ging tussen de nieuwkomers Team SKF en CMSI360. De eerst partij tussen Ricco Gerritsen van Team SKF en Jorai Hessing van CMSI360 ging in drie games naar Ricco met de standen 21-12, 20-22 en 21-18. De tweede partij tussen Jeffrey van Eek en Pieter van den Berg werd door Pieter in twee games met de eindstanden 12-21 en 9-21 beslist. De dubbelpartij had drie games nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen. In de derde game wisten de mannen van CMSI360 met de eindstand 19-21 dit punt binnen te halen. De op één na laatste partij tussen Jeffrey en Jorai ging met de gamestanden 17-21 en 18-21 ook naar Jorai. De laatste partij tussen Pieter en Ricco ging in een allesbeslissende derde game naar Pieter. Hier kwam de eindstand op 1-4 in het voordeel van CMSI360. De derde partij tussen Sassenus Packaging en van Braak Accountants kon niet door gaan, omdat Diederik Blok ’s morgens afbelde niet genoeg mensen te kunnen krijgen om te spelen. Deze wedstrijd wordt op de eerst inhaalavond 14 april a.s. gespeeld.

De stand in poule A is:

Stand: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 1 4
Wim van Dam Sierbestratingen 1 3
Vos Occasions 1 2
Team SKF 1 1
Sassenus Packaging 0 0
Van Braak Accountants 0 0

In poule B stonden de teams van Kippaleis en Petit Restaurant De Buffel tegenover elkaar. Martin Verzijl beet voor Kippaleis het spits af tegen Jelle van der Coelen. Martin had twee games nodig om het eerste winstpunt binnen te halen. Daarna stonden Gina van Poolen en Marcel van Manen tegenover elkaar. Ook Gina had maar twee games nodig om de winst te pakken. De derde partij was de dubbelpartij en ook daarin wisten Martin en Gina het punt te pakken ten koste van Jelle en Marcel. De vierde partij tussen Gina en Jelle als ook de vijfde partij tussen Martin en Marcel ging de winst ook nar het team van Kippaleis. Kortom eindstand 5-0 in het voordeel van Kippaleis.

De andere wedstrijd in poule B ging tussen MostWantIT 2 en Goudreinet & De Koopman 1. De eerste partij ging tussen Bart van Manen namens MostWantIt en Marnix Blok. Marnix legde Bart in twee games over de knie met de eindstanden 4-21 en 5-21. De tweede partij ging tussen Allard Looye en Eveline Rooseboom. Allard wist het eerste punt voor zijn team in drie games binnen te slepen. De dubbelpartij werd na twee games door Marnix en Eveline gewonnen. de vierde partij ging tussen Allard en Marnix die Marnix ook wist te winnen. De laatste partij ging in drie games naar Bart van Manen ten koste vaan Eveline. Hierdoor werd de eindstand 2-3 in het voordeel van Goudreinet & De Koopman 1. Scheerder was in deze eerste competitieronde vrij.

De stand in poule B is:

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 1 5
Goudreinet & De Koopman 1 1 3
MostWantIT 2 1 2
Petit restaurant De Buffel 1 0
Scheerder 0 0

In poule C stonden de teams van Vakgarage van Middelkoop en Autobedrijf Jacco de Gooijer tegenover elkaar. De eerste partij tussen Florian en Sjan ging in drie games naar Sjan. Daardoor was het eerste punt binnen. In de tweede partij had Adrie twee games nodig om het winstpunt van Anne af te pakken. De dubbelpartij ging in twee games beiden 14-21 naar het team van Autobedrijf Jacco de Gooijer. De vierde partij tussen Adrie en Sjan met een spannende eerste en tweede game ging de winst naar Sjan. De standen waren 24-26 en 19-21! De laatste partij ging tussen Florian en Anne. Florian had twee games nodig om het tweede winstpunt binnen te halen. einduitslag 2-3 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

In de andere wedstrijd stondenGoudreinet & De Koopman 2 tegenover de dames Conny en Dily van MostWantIt 1. De eerste partij ging tussen Greet Rooseboom en Conny Binsbergen. Conny had drie games nodig om als winnares uit de strijd te komen. De tweede partij ging tussen gastspeler Ton voor Goudreinet & De Koopman 2 en Dily Rosendaal. Ton had twee games nodig om het eerste punt voor Goudreinet& De Koopman 2 binnen te slepen met de standen 21-11 en 24-22. De dubbelpartij werd in twee games beslist in het voordeel van Greet en Ton. De vierde partij ging tussen Ton en Conny en ook dit winstpunt ging in twee games naar Ton. De laatste partij tussen Greet en Dily werd in twee games door Greet gewonnen. Dit resulteerde in een 4-1 overwinning voor Goudreinet & De Koopman 2.

De stand in poule C is:

Stand: Wedstrijden: Punten:
Goudreinet & De Koopman2 1 4
Autobedrijf Jacco de Gooijer 1 3
Vakgarage van Middelkoop 1 2
MostWantIT 1 1 1
De Kantoorspecialist 0 0
Vrij 0 0


Volgende week zie wij jullie graag weer om de twee competitieronde te spelen.