Donderdagavond werd de volgende competitieronde in de bedrijvencompetitie gespeeld.

Donderdagavond werden zeven van de acht competitiewedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld. Twee wedstrijden in poule A en C en drie wedstrijden in poule B.

In poule A namen Floris zur Muhlen samen met Eric Bruinekreeft van InnovaN het op tegen Rob van Genderen en Jan van Manen namens Wim van Dam Sierbestratingen. De andere wedstrijd ging tussen Pieter van den Berg en Niels Bremer van CMSI360 tegen Diederik Vos en Jeffrey Vonk uitkomend voor Vos Occasions. Floris stond als eerste tegenover Rob en wist in twee games van Rob te winnen. Hierna was het de beurt aan Eric om te proberen het tweede punt ten kosten van Jan binnen te halen. Dit lukte Eric nog ook in twee games. In de dubbelpartij wisten de mannen van InnovaN wederom in twee games de winst naar zich toe te trekken. In de vierde partij tussen Eric en Rob ging ook het vierde punt naar Eric toe. Jan mocht in de laatste partij proberen de eer hoog te houden voor Wim van Dam Sierbestratingen, maar helaas verloor Jan ook deze laatste partij van Floris. Eindstand InnovaN-Wim van Dam Sierbestratingen 5-0. In de tweede wedstrijd in deze poule beet Pieter het spits af tegen Diederik. Pieter wist deze partij in twee games te winnen. In de tweede partij was het de beurt aan Niels om het tegen Jeffrey op te nemen. In een gelijk opgaande strijd ging het tweede punt in twee games naar Jeffrey. De dubbelpartij werd ook in het voordeel van Pieter en Niels in twee games beslist. In de vierde partij pakte Diederik de winst in twee games. De laatste partij tussen Pieter en Jeffrey werd ook in twee games beslist in het voordeel van Pieter. Einduitslag CMSI360-Vos Occasions 3-2.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 4 13
InnovaN 4 12
CMSI360 4 12
Sassenus Packaging 4 8
Wim van Dam Sierbestratingen 4 5

In poule B moesten Ton Snijders en Adriaan Hakkert van Autobedrijf Jacco de Gooijer het opnemen tegen Bert Blankestijn en Jan van de Staaij namens Scheerder, E-HealthCheck met Maickel Kosterman en Christa van Rooijen namen het op tegen de dames Anna Seekles en Jie Chen van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie en de laatste wedstrijd ging tussen Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1 tegen Marcel van Manen en Winston van Manen die Petit Restaurant De Buffel vertegenwoordigen. Ton stond als eerste tegenover Bert, maar Bert versloeg Ton eenvoudig in twee games. In de tweede partij nam Adriaan het op tegen Jan. En ook Adriaan had maar twee games nodig om Jan van zich af te schudden. In de dubbelpartij ging het er spannend aan toe. De eerste game ging naar Bert en Jan, maar in de tweede game stelde Ton en Adriaan orde op zaken en wonnen deze game. Een derde game moest de beslissing geven. Bij een stand van 20-19 was de servicebeurt aan Bert. Helaas voor Bert serveerde hij bij deze stand in het net. Hierdoor was de winst voor Ton en Adriaan in deze dubbelpartij binnen. Adriaan wist ook de vierde partij in deze wedstrijd van Bert te winnen in twee games. De laatste partij wist Ton geen vuist te maken tegen Jan en verloor deze partij in twee games. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer-Scheerder 3-2. Maickel begon namens E-HealthCheck tegen Anna. Helaas wist Anna voor Rembrandt Fysiotherapie & revalidatie deze partij niet te winnen. De tweede partijstond Christa tegenover Jie en Jie wist in deze partij in twee games de winst te pakken. De dubbelpartij werd ook in twee games in het voordeel van Maickel en Christa beslist. In de vierde partij wist Anna wel van Christa in twee games te winnen. De laatste partij tussen Maickel en Jie werd door Maickel in twee games beslist. Einduitslag E-HealthCheck-Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 3-2. In de laatste wedstrijd van poule B stond Joop als eerste aan de tafel om het tegen Marcel op te nemen. In twee games wist Joop deze partij te winnen. Zijn teamgenoot Marnix had een derde game nodig om van Winston te winnen. Ook in de dubbelpartij waren de mannen van Goudreinet& De Koopman 1 in twee games te sterk voor vader en zoon van Manen. In de enkelpartijen tussen Marnix en Marcel en tussen Joop en Winston gingen de winstpunten beiden in twee games naar Joop en Marnix. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 1-Petit Restaurant De Buffel 5-0.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Goudreinet & De Koopman 1 4 15
E-HealthCheck 4 14
Autobedrijf Jacco de Gooijer 3 9
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 3 8
Kippaleis 3 7
Scheerder 3 4
Petit Restaurant De Buffel 4 3

       

In poule C werden twee van de drie wedstrijden gespeeld. Arwie Ruitenberg en Sander Nuis van A.G. Transport B.V. moesten het opnemen tegen Sjan Landwaart en Andy Hof namens Sjandy & Co en Bas Slotboom en Rick Henzen moesten het namens De Kantoorspecialist opnemen tegen de dames Conny van Binsbergen en Dily Rosendaal van MostWantIT1. Arwie verloor de eertse partij in twee games van Sjan. In de twee partij ging de winst naar Sander, want hij won in twee games van Andy. De dubbelpartij ging in drie games naar Sjandy & Co. De vierde partij verloor Sander van Sjan. De laatste partij werd in drie games met een derde gamestand van 21-19 door Arwie gewonnen. Einduitslag A.G. Transport B.V.-Sjandy & Co 2-3. In de andere wedstrijd Stond Bas in de eerste partij tegenover Conny en won in twee games. In de tweede partij wist Dily het Rick knap lastig te maken, want Rick had een derde game nodig om de winst te pakken. De dubbelpartij was ook in twee games voor de heren van De Kantoorspecialist. In de vierde partij kon Conny geen vuist maken tegen Rick om de winst te pakken. En in de laatste partij wist Dily het Bas ook knap lastig te maken, want met een gamestand van 22-20 had net geen derde game nodig om de winst te pakken. Einduitslag De Kantoorspecialist-MostWantIT 1 5-0. De wedstrijd die vanavond niet werd gespeeld tussen de teams van Bentech metaal en MostWantIT 2 is verplaatst naar de inhaalavond op donderdag 1 juni aanstaande.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 4 18
A.G. Transport B.V. 3 12
Sjandy & Co 3 10
MostWantIT 1 4 8
Bentech metaal 3 5
MostWantIT 2 2 1
Goudreinet & De Koopman 2 3 1

       

In verband met de voorjaarsvakantie is iedereen vrij

en

worden er aanstaande donderdagavond 2 maart geen wedstrijden gespeeld.

Voor de mensen die vakantie hebben, geniet ervan en tot donderdagavond 10 maart!