Donderdagavond was het volle bak in de bedrijvencompetitie!

Er stonden acht wedstrijden op het programma.

In poule B nam E-HealthCheck met Ronald Kosterman en Christa van Rooijen het op tegen Joop Spijker en Maurits van de Loo namens Goudreinet & De Koopman 1, Petit Restaurant De Buffel vertegenwoordigd door Jelle van der Coelen en Winston van Manen tegen Jan van der Staaij en Gert Schot van Scheerder en stonden Martin Verzijl en Wim Verzijl namens Kippaleis tegenover Adriaan Hakkert en Ton Snijders uitkomend voor Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de wedstrijd tussen E-HealthCheck en Goudreinet & De Koopman 1 werden alle partijen in twee games beslist. Ronald verloor de partij tegen Joop, maar wist wel te winnen van Maurits. Joop en Maurits wisten wel allebei van Christa te winnen. In de dubbelpartij ging de winst ook naar Joop en Maurits. Hierdoor kwam de eindstand tussen E-HealthCheck-Goudreinet & De Koopman 1 op 1-4. Ook in de wdstrijd tussen Petit Restaurant De Buffel en Scheerder werden alle partijen in twee games beslist. Jelle won zowel van Jan als Gert zijn partij. Winston wist wel van Jan te winnen, maar moest z’n meerdere erkennen in Gert. De dubbelpartij werd door Jan en Gert gewonnen. Eindstand Petit Restaurant De Buffel-Scheerder werd 3-2. In de laatste wedstrijd tussen Kippaleis en Autobedrijf Jacco de Gooijer werden alle partijen ook in twee games beslist. Martin wist niet te winnen van Adriaan, maar won wel in twee games van Ton. Hetzelfde gold ook voor Wim en zo pakten de heren Verzijl beiden een punt tegen Ton. De dubbelpartij werd door Adriaan en Ton gewonnen. Dit bracht de eindstand Kippaleis-Autobedrijf Jacco de Gooijer op 2-3.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Goudreinet & De Koopman 1 2 9
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 6
E-HealthCheck 2 6
Petit Restaurant De Buffel 2 3
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 1 2
Scheerder 1 2
Kippaleis 2 2

         

In poule C namen Timo van de Meer en Ben Schouten van Bentech metaal het op tegen Bas Slotboom en Rick Henzen van De Kantoorspecialist, MostWantIT 1 met Conny van Binsbergen en Dily Rosendaal tegen Sjan Landwaart en Corneel van Sjandy & Co en namens Goudreinet & De Koopman 2 namen Wil Diteweg en Greet Roseboom het op tegen Sander Nuis en Jan Middendorp van A.G. Transport B.V.. Timo beet het spits af tegen Bas en verloor deze partij. Ook tegen Rick kon Timo geen vuist maken. Maar z’n maatje Ben verloor wel van Bas, maar won van Rick. Helaas voor de mannen van Bentech metaal ging het punt van de dubbelpartij wederom naar de mannen van De Kantoorspecialist. Eindstand Bentech metaal-De Kantoorspecialist 1-4. Alle partijen in de wedstrijd tussen MostWantIT 1 en Sjandy & Co werden in twee games beslist. Alleen Dily wist in de tweede partij voor MostWantIT 1 te winnen van Corneel. Daardoor werd de einduitslag MostWantIT 1-Sjandy & Co 1-4. En de laatste wedstrijd in deze poule werden ook alle partijen met twee games beslist. Wil stond als eerste tegenover Sander, maar wist niet te winnen. Toen was de beurt aan Greet om te proberen Jan het moeilijk te maken. Maar Jan liet dat niet gebeuren en won deze partij eenvoudig. De dubbelpartij werd ook door de mannen van A.G. Transport B.V. gewonnen. De vierde partij tussen Greet en Sander en de laatste partij tussen Wil en Jan ging de winst ook naar Sander en Jan toe. Eindstand Goudreinet & De Koopman 2-A.G. Transport B.V. 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 2 10
De Kantoorspecialist 2 9
Sjandy & Co 1 4
MostWantIT 1 2 4
Bentech metaal 2 3
MostWantIT 2 1 0
Goudreinet & De Koopman 2 2 0

         

In poule A namen Edwin Vonk en Erik Verzijl het namens Sassenus Packaging op tegen Jan van Manen en Dicky de Jong van Wim van Dam Sierbestratingen en de andere wedstrijd ging tussen Jeffrey van Eek samen met Eric Bruinekreeft van InnovaN tegen Andre van Wijk en Niels van Bremer voor CSMI360. Edwin won z’n eerste partij van Jan in twee games. Erik verloor z’n eerste partij van Dicky de Jong in twee games. De dubbelpartij ging wederom in twee games naar Edwin en Erik. De vierde partij tussen Erik en Jan won Jan in twee games. De laatste partij moest Edwin in twee games de winst aan Dicky laten. Einduitslag Sassenus Packaging-Wim van Dam Sierbestratingen 3-2. Voor InnovaN moest Jeffrey het in de eerste partij op nemen tegen Andre en won deze partij in twee games. De tweede partij was Eric ook te sterk voor Niels en pakte het tweede punt voor InnovaN. De dubbelpartij had een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Andre en Niels pakte knap dit winstpunt met een derde gamestand van 17-21. De vierde partij won Andre van Eric en in de vijfde partij ging het winstpunt naar Jeffrey ten kosten van Niels. Einduitslag InnovaN-CMSI360 3-2.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 2 7
InnovaN 3 7
Sassenus Packaging 3 7
CMSI360 2 5
Wim van Dam Sierbestratingen 2 4

         

Doordat alle wedstrijden op één partij na allemaal in twee games werden beslist,

werd het voor Jelle en Ton geen latertje.

Volgende week staan er weer acht wedstrijden op het programma,

dus wordt het weer een drukke avond.

Bedankt allemaal en tot volgende week donderdagavond!