Donderdagavond was de spanning weer om te snijden!

Met het maximaal aantal wedstrijden op het programma was ook deze donderdagavond weer volle bak.

In poule C werd er door Corneel Jansen en Andy Hof namens Sjandy & Co gestreden tegen Ben Schouten en Timo van de Meer van Bentech metaal, Allard Looyé samen met Bart van Manen namens MostWantIT 2 tegen Bernard van Sligtenhorst en Rick Henzen van De Kantoorspecialist en tot kwamen Conny van Binsbergen en Gert Jan de Man van MostWantIT 1 in aktie tegen Wil Ditewig en Eveline Roseboom namens Goudreinet & De Koopman 2. Corneel wist niet in twee games van Ben te winnen en won ook niet in drie games van Timo. Daar in tegen wist Andy wel in twee games van Ben te winnen en in drie games won hij ook van Timo. De dubbelpartij werd in drie games door de mannen van Sjandy & Co gewonnen. Hierdoor werd de einstand Sjandy & Co – Bentech metaal 3-2. Allard beet het spits af tegen Bernard en had een derde game nodig om Bernard van zich af te schudden. In de tweede partij had Rick ook een derde game nodig om Bart aan de kant te schuiven. De dubbelpartij ging in twee games naar de mannen van De Kantoorspecialist. De laatste enkelpartijen tussen Bart en Bernard en tussen Allard en Rick werden beiden in twee games in het nadeel van Bart en Allard beslist. Eindstand MostWantIT 2 – De Kantoorspecialist 1-4. In de derde wedstrijd van deze poule stond Conny als eerste aan de tafel tegenover Wil en won in twee games. Ook Gert Jan won z’n eerste partij in twee games van Eveline. In de dubbelpartij trokken Conny en Gert Jan in twee games aan het langste eind. In de vierde partij wist Wil ook niet te winnen van Gert Jan. Eveline kon de eer redde voor Goudreinet & De Koopman 2 als zij wist te winnen van Conny. En in twee games wist Eveline dit ook te realiseren. MostWantIT 1 – Goudreinet & De Koopman 2 4-1.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 3 13
A.G. Transport B.V. 2 10
MostWantIT 1 3 8
Sjandy & Co 2 7
Bentech metaal 3 5
MostWantIT 2 2 1
Goudreinet & De Koopman 2 3 1

         

In poule A werden twee wedstrijden gespeeld en nam Sjon Willemsen samen met Edwin Vonk namens Sassenus Packaging het op tegen Jeffrey Vonk en Diederik Vos van Vos Occasions. Jeffrey wist in twee games met een tweede gamestand van 20-22 te winnen van Sjon. Daarna was het de beurt aan Edwin om de winst in twee games ten kostte van Diederik te pakken. In de dubbelpartij lieten Jeffrey en Diederik er geen gras over groeien en pakte de winst in twee games. In de vierde partij stonden vader en zoon Vonk tegenover elkaar. Van deze partij vlogen de vonken eraf. De eerste game pakte Edwin de winst met 28-26!!! De tweede game was voor Jeffrey met 19-21. Helaas moest Edwin in de derde beslissende game toch z’n meerdere erkennen in z’n zoon en verloor deze game met 10-21. De laatste partij tussen Sjon en Diederik besliste Diederik in twee games. Einduitslag Sassenus Packaging – Vos Occasions 1-4. In de tweede wedstrijd moest Dicky de Jong het samen met Thijs van der Coelen namens Wim van Dam Sierbestratingen opnemen tegen Pieter van den Berg en Jorai Hessing van CMSI360. Dicky stond als eerste tegenover Pieter en verloor in twee games. Daarna was Thijs aan de beurt om te proberen Jorai lastig te maken. En dat lukte Thijs goed, want Jorai had een derde game nodig om de winst voor CMSI360 binnen te halen. Ook de dubbelpartij had een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Dit winstpunt ging uiteindelijk naar Pieter en Jorai. In de vierde partij had Pieter twee games nodig om Thijs opzij te zetten. Dicky kon in de laatste partij de eer voor Wim van Dam Sierbestratingen redden. En dat deed Dicky ook ten kostte van Jorai in twee games. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen – CMSI360 1-4.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 3 11
CMSI360 3 9
Sassenus Packaging 4 8
InnovaN 3 7
Wim van Dam Sierbestratingen 3 5

         

In poule B werden drie wedstijden gespeeld. Scheerder met Bert Blankestijn en Gert Schot namen het op tegen Ronald en Maickel Kosterman van E-HealthCheck, Anna Seekles en Gerry-Ellen Blankestijn moesten het namens Rembrandt fysiotherapie & revalidatie het opnemen tegen Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1 en de laatste wedstrijd ging tussen Petit Restaurant De Buffel met Winston van Manen en Jelle van der Coelen tegen Kippaleis met de mannen Wim Verzijl en Bert Admiraal. Bert nam het als eerste op tegen Ronald en verloor deze partij in twee games. De tweede partij tussen Wim en Maickel ging ook in twee games naar E-HealthCheck. In de dubbelpartij wisten Bert en Gert het tij niet te keren voor Scheerder en ook deze partij werd in twee games beslist. De laatste twee enkelpartijen zat het de mannen van Scheerder ook niet mee en werden wederom beiden in twee games verloren en ging de volle winst dus naar vader en zoon Kosterman. Einduitslag Scheerder – E-HealthCheck 0-5. In de tweede wedstrijd hadden de dames van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie er zin in tegen de mannen van De Goudreinet & De Koopman 1. Als eerste stond Anna aan de tafel tegenover Joop. Anna zette alles op alles om van Joop te winnen, maar helaas mocht dat niet baten. Daarna nam Gerry-Ellen het op tegen Marnix en wist Marnix in twee games te verslaan. In de dubbelpartij herpakte Anna zich en wist samen met Gery-Ellen het punt in deze partij in twee games te bemachtigen. Jie Chen was ook aanwezig om haar medespeelsters tijdens deze wedstrijd te steunen. De vierde partij wist Gerry-Ellen knap in twee games van Joop te winnen. De laatste partij ging tussen Anna en Marnix. In drie games met de standen 21-17, 9-21 en 21-16 wist Anna het vierde winstpunt voor Rembrandt fysiotherapie & revalidatie veilig te stellen. En dat was ook goed te horen! Einduitslag Rembrandt fysiotherapie & revalidatie – De Goudreinet & De Koopman 1 4-1. In de laatste wedstrijd nam Winston het als eerste op tegen Wim. Deze partij ging gelijk op en in drie games met 21-18, 18-21 en 18-21 wist Wim de partij te winnen. Bert had in de tweede partij niet veel moeite om van Jelle te winnen. De dubbelpartij had ook een derde game nodig, maar in deze game konden Winston en Jelle net niet het punt binnen halen. De vierde partij tussen Jelle en Wim werd in twee games door Wim beslist. De laatste partij tussen Winston en Bert had ook een derde game nodig. Maar na verlies van de tweede game door Bert, herstelde Bert zich gelijk weer in de derde game en pakte ook dat punt voor Kippaleis. Einduitslag Petit Restaurant De Buffel – Kippaleis 0-5.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 3 11
Goudreinet & De Koopman 1 3 10
Kippaleis 3 7
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 6
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 2 6
Petit Restaurant De Buffel 3 3
Scheerder 2 2

         

Bedankt allemaal voor jullie inzet en gezelligheid.

Tot volgende week donderdagavond allemaal.