Donderdagavond was anders dan anders.

Donderdagavond stonden wij met z’n allen stil bij een trieste gebeurtenis.

Na de bekendmaking dat het team van Autobedrijf Jacco De Gooijer/SKF heren 1 afgelopen zaterdag naar de eredivisie is gepromoveerd hebben wij stil gestaan bij een zeer trieste gebeurtenis: het plotseling overlijden van onze speelster Greet Roseboom-Booij. Greet speelde in het team van Goudreinet & De Koopman 2 in poule C en daarvoor heeft zij jaren voor het team van Van Hunnik Reclame en het team van Roseboom Metselbedrijf B.V. deel genomen aan de bedrijvencompetitie. Wij hebben met alle aanwezigen 1 minuut stilte gehouden uit respect voor Greet en uit medeleven naar haar kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden toe.

“Rust zacht lieve Greet”

 

Er werden zeven van de acht wedstrijden gespeeld. In poule C moest Sjandy & Co met Sjan Landwaart en Corneel Jansen het opnemen tegen Bart van Manen en Geerrit de Pater van MostWantIT 2 en namen Jan Middendorp en Sander Nuis het namens A.G. Transport B.V. op tegen Gertjan de Man en Dily Rosendaal van MostWantIT 1. Sjan startte in de eerste partij Tegen Bart en had twee games nog om van Bart te winnen. Corneel volgde dit voorbeeld en versloeg Geerrit ook in twee games. De dubbel werd spannend, want de tweede game werd met 22-20 maar nipt gewonnen door Sjan en Corneel. Hierdoor moest er een derde game worden gespeeld en die werd met 21-15 door Bart en Geerrit verloren. De vierde partij wist Bart in twee games van Corneel te winnen. De laatste partij werd door Sjan met 21-14 en 21-18 gewonnen. Einduitslag Sjandy & Co-MostWantIT 2 4-1. Jan beet voor A.G. Transport B.V. het spits af tegen Gertjan en won eenvoudig in twee games. Daarna was het de beurt aan Sander om van Dily te proberen te winnen. En dat ging Sander ook vrij gemakkelijk af. Maar in de dubbelpartij moesten de heren van A.G. Transport B.V. er wel voor vechten om deze game nipt met 25-23 te winnen. Sander wist ook in twee games in de vierde partij van Gertjan te winnen. En Dily kon ook in de laatste partij geen vuist maken om het tij te keren. Einduitslag A.G. Transport B.V.-MostWantIT 1 5-0.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 8 33
A.G. Transport B.V. 8 31
Sjandy & Co 8 26
Bentech metaal 8 15
MostWantIT 2 8 9
MostWantIT 1 8 6

In poule A kwamen Sjon Willemsen en Edwin Vonk in actie namens Sassenus Packaging en moesten het opnemen tegen de heren die voor Wim van Dam Sierbestratingen uit komen te weten Jan van Manen en Thijs van der Coelen. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Jeffrey van Eek en Jean-Paul Haenen van InnovaN en Pieter van den Berg samen met Niels Bremer die uitkomen voor CMSI360. Sjon stond als eerste tegenover Jan en in twee spannende games wist Jan met 16-21 en 18-21 te winnen. De tweede partij tussen Edwin en Thijs trok Edwin in twee games naar zich toe. De dubbelpartij had een derde game nodig. Met de standen 17-21, 21-13 en 21-18 trokken de mannen van Sassenus Packaging aan het langste eind. De vierde partij werd wederom in twee games met 21-12 en 22-20 in het voordeel van Edwin beslist. Ook de laatste partij tussen Sjon en Thijs had maar twee games nodig. Met 21-12 en 21-19 won Sjon deze partij. Einduitslag Sassenus Packaging-Wim van Dam Sierbestratingen 4-1. In de andere wedstrij moest Jeffrey in twee games z’n meerdere erkennen in Pieter. In de tweede partij ging de eerste game gelijk op en werd gewonnen door Jean-Paul met 21-19. In de tweede game gaf Jean-Paul op, waardoor de winst naar Niels ging. De dubbelpartij werd ook in twee games door de heren van CMSI360 beslist. De vierde partij tussen Jean-Paul en Pieter besliste Pieter vrij eenvoudig in twee games. In de laatste partij kon Jeffrey proberen de eer voor InnovaN hoog te houden. En dat lukte hem ook in drie games met de standen 21-19 17-21 en 21-19. Einduitslag InnovaN-CMSI360 1-4.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 11 33
Vos Occasions 9 26
CMSI360 9 23
InnovaN 9 21
Wim van Dam Sierbestratingen 8 12

In poule B namen Ronald Kosterman en Christa van Rooijen het namens E-HealthCheck het op tegen Richard Robbesse samen met Gina van Poolen uitkomend voor Kippaleis. De tweede wedstrijd ging tussen Bert Blankestijn samen met Gert Schot van Scheerder tegen de dames Gerry-Ellen blankestijn en Anna Seekles van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie. De laatste wedstrijd ging tussen Ton Snijders en Adriaan Hakkert van Autobedrijf Jacco de Gooijer en Jelle van der Coelen en Winston van Manen van Petit Restaurant De Buffel. Ronald had twee games nodig om Richard te verslaan. De tweede partij tussen de dames Christa en Gina had een derde game nodig en werd knap gewonnen met de gamestanden 21-18 9-21 en 17-21 door Gina. De dubbelpartij was in twee games voor Ronald en Christa. De vierde partij werd ondanks goede tegenstand met 21-18 en 21-17 door Christa gewonnen. De laatste partij ging Gina in twee games tegen Ronald ten onder. Einduitslag E-HealthCheck-Kippaleis 4-1. In de tweede wedstrijd stonden in de eerste partij vader Bert tegenover dochter Gerry-Ellen. In een eerste spannende game trok Gerry-Ellen maar nipt met 20-22 aan het langste eind. De tweede game in deze partij ging met 15-21 ook naar Gerry-Ellen. In de tweede partij wist Gert het Anna knap lastig te maken. Maar het was in de derde game goed te horen wie er aan het langste eind trok. Met 21-17 10-21 en 19-21 haalde Anna heb punt binnen. Ook de dubbelpartij ging er spannend aan toe. Met de gamestanden 15-21, 21-15 en 18-21 was het derde punt voor de dames binnen. In de vierde partij had Gerry-Ellen twee games nodig om de winst ten kosten van Gert te pakken. In de laatste partij bood Bert knap weerstand en won Anna de eerste game maar nipt met 20-22. Maar in de tweede game ging het haar beter af en won de game met 16-21. Einduitslag Scheerder-Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 0-5. In de laatste wedstrijd begon Adriaan tegen Winston en pakte de winst in twee games. daarna stond Ton tegenover Jelle en verloor deze partij ook in twee games. De dubbelpartij ging er spannend aan toe, maar Winston en Jelle trokken met de gamestanden 20-22 en 18-21 aan het langste eind. De vierde partij tussen Adriaan en Jelle had ook maar twee games nodig om Adriaan als winnaar aan te wijzen. De laatste partij tussen Ton en Winston had ook geen derde game nodig. Winston wist met de gamestanden 6-21 en 11-21 de winst te pakken. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer-Petit Restaurant De Buffel 2-3.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 10 37
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 10 33
Goudreinet & De Koopman 1 9 27
Autobedrijf Jacco de Gooijer 9 22
Kippaleis 9 19
Scheerder 9 14
Petit Restaurant De Buffel 10 10

Uit respect zijn er deze avond geen foto’s gemaakt.

Tot volgende week donderdagavond allemaal.