De bedrijvenvoorjaarscompetitie nadert z’n einde!

Deze week werden maandagavond twee wedstrijden en donderdagavond vijf wedstrijden gespeeld.

Maandagavond hebben Thijs van der Coelen en Jan van Manen  van Wim van Dam Sierbestratingen de inhaalwedstrijd in poule A tegen Vos Occasions met Jeffrey Vonk en Diederick Vos gespeeld. Zonder wedstrijdformulier kregen wij toch de uitslagen door van Jeffrey via whatsapp. Bedankt Jeffrey. Thijs verloor in drie games van Jeffrey. Jan wist in drie games van Diederick te winnen. De dubbelpartij werd in twee games door Jeffrey en Diederik gewonnen. Ook de vierde en vijfde partij tussen Jan en Jeffrey en Thijs en Diederick werden ook beiden in twee games door de heren van Vos Occasions gewonnen. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen-Vos Occasions 1-4. En donderdagavond werd er in deze poule de wedstrijd tussen Wim van Dam Sierbestratingen met Jan van Manen en Thijs van der Coelen tegen Pieter van den Berg en Juul Schepers van CMSI360 gespeeld. In de eerste partij tussen Jan en Pieter ging de winst in twee games met 5-21 en 5-21 naar Pieter toe. De tweede partij tussen Thijs en Juul werd met een derde game in het voordeel van Thijs beslist. De dubbelpartij ging in twee games naar Pieter en Juul. De vierde partij wist Thijs ook niet te winnen van Pieter. En de laatste partij tussen Jan en Juul had wederom een derde game nodig waarin Jan het laatste winstpunt pakte. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen-CMSI360 2-3. De wedstrijd tussen Sassenus Packaging en Vos Occasions die ook op het programma stond is verplaatst naar maandagavond aanstaande.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 11 33
Vos Occasions 10 30
CMSI360 10 26
InnovaN 9 21
Wim van Dam Sierbestratingen 10 15

         

In poule B stonden drie wedstrijden op het programma waarvan Rembrandt fysiotherapie & revalidatie met de dames Jie Chen en Gerry-Ellen Blankestijn tegen Kippaleis met Bert Admiraal en Wim Verzijl maandagavond werd gespeeld. En vanavond stonden Maickel en Ronald Kosterman namens E-HealthCheck tegenover Adriaan Hakkert en Ton Snijders namens Autobedrijf Jacco de Gooijer en de andere wedstrijd ging tussen Goudreinet & De Koopman 1 met Joop Spijker en Marnix Blok en Scheerder die werd vertegenwoordigd door Jan van der Staaij en Gert Schot. Jie beet het spits af tegen Bert en ondanks een spannende eerste game 19-21 verloor Jie ook de tweede game. Hierdoor was het punt voor Bert. In de tweede partij moest Gerry-Ellen flink aan de bak maar met de gamestanden 21-17 en 21-16 pakte Gerry-Ellen de winst in deze partij. De dubbelpartij werd ook door de dames in twee games beslist. De vierde partij tussen Gerry-Ellen en Bert ging in de eerste twee games gelijk op met 16-21 en 21-17. Maar Gerry-Ellen beet zich vast in tegenstander Bert en won de derde game met 21-16. De laatste partij tussen Jie en Wim besliste Wim in twee games. Hierdoor kwam de einduitslag op Rembrandt fysiotherapie & revalidatie-Kippaleis 3-2. Op de avond zelf stond Adriaan als eerste aan de tafel tegenover Maickel en van deze partij vlogen de vonken eraf. De eerste game ging met 18-21 naar Adriaan. De Tweede game herstelde Maickel zich en won met 21-18. Helaas voor Maickel was in de spannende derde game de winst met 22-24 voor Adriaan. Daarna kwamen Ronald en Ton in aktie. Ronald liet er geen gras over groeien en versloeg Ton eenvoudig in twee games met dezelfde gamestanden 21-8. De dubbelpartij ging gelijk op. De eerste game was met 21-18 voor vader en zoon Kosterman. De tweede game was met 17-21 voor de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de derde beslissende partij kwamen Adriaan en Ton net te kort en pakte Maickel en Ronald met 21-18 de winst. De vierde partij werd door Adriaan ten kosten van Ronald in twee games beslist. De laatste partij maakte Maickel korte metten met Ton en won in twee games met 21-10 en 21-8. Einduitslag E-HealthCheck-Autobedrijf Jacco de Gooijer 3-2. De laatste wedstrijd nam Joop het als eerste op tegen Jan en won deze partij in twee games. Daarna moest Marnix aan de bak tegen Gert en ook Marnix besliste deze partij in twee games. In de dubbelpartij was een derde game nodig en in deze game trokken Jan en Gert aan het langste eind. De vierde partij tussen Marnix en Jan trok Marnix ook in twee games aan het langste eind. In de laatste partij liet Joop er geen gras over groeien en pakte de winst ten kosten van Gert in twee games. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 1-Scheerder 4-1. En Bert Blankestijn liet zich ook weer van z’n goede kant zien door de dubbelpartij te tellen.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 11 40
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 11 36
Goudreinet & De Koopman 1 10 31
Autobedrijf Jacco de Gooijer 10 24
Kippaleis 10 21
Scheerder 10 15
Petit Restaurant De Buffel 10 10

         

         

In poule C stonden Bernard Sligtenhorst en Bas Slotboom van De Kantoorspecialist tegenover Sjan Landwaart en Andy Hof van Sjandy & Co. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Ben Schouten en Timo van der Meer namens Bentech Metaal en Sander Nuis samen met Arwie Ruitenberg namens A.G. Transport B.V.. Bernard stond in de eerste partij tegenover Sjan en won deze partij met 21-16 en 21-12. Daarna was het de beurt aan Bas om ook in twee games van Andy te winnen. De dubbelpartij werd ook in twee games door de heren van De Kantoorspecialist beslist. In de vierde partij was Bas ook een maatje te groot voor Sjan en won wederom in twee games. Bernard kon er een ongeslagen avond van maken, maar Andy liet dat niet gebeuren. De eerste game was met 21-18 voor Bernard, maar daarna stelde Andy orde op zaken en won de tweede en derde game met 13-21 en 12-21. Hierdoor kwam de einduitslag op De Kantoorspecialist-Sjandy & Co 4-1. Voor Bentech Metaal moest Tim gelijk het eerste winstpunt aan Sander laten die in twee games won. Ben en Arwie maakten er een spannende pot van en met de gamestanden 20-22, 21-19 en 20-22 pakte Arwie nipt het winstpunt voor A.G. Transport B.V.. De dubbelpartij werd door Sander en Arwie in twee games beslist. De op één na laatste partij ging in twee games naar Sander. En de laatste partij ging wederom de winst in twee games naar Arwie toe. Einduitslag Bentech Metaal-A.G. Transport B.V. 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 9 37
A.G. Transport B.V. 9 36
Sjandy & Co 9 27
Bentech metaal 9 15
MostWantIT 2 8 9
MostWantIT 1 8 6

         

Donderdagavond 8 juni a.s. is het dubbeltoernooi en de prijsuitreiking.

Voor het dubbeltoernooi kunnen jullie je tot uiterlijk 1 juni bij ons via mail, app of mondeling opgeven.

Dan kunnen wij met z’n allen deze avond de voorjaarscompetitie leuk afsluiten.

Tot donderdagavond 25 mei bij de laatste competitiewedstrijden.