Donderdagavond vlogen de pingpongballetjes in de bedrijvencompetitie weer over de tafels.

Gisteravond werden er zeven wedstrijden gespeeld.

In poule C namen Andy Hof en Corneel Jansen namens Sjandy & Co het op tegen Rick Henzen en Bas Slotboom van De Kantoorspecialist, de dames Greet Roseboom en Evelien Roseboom van Goudreinet & De Koopman 2 stond tegenover Allard Looyé en Bart van Manen namens MostWantIT 2 en Sander Nuis en Jan Middendorp van A.G. Transport B.V. speelde tegen Timo van de Meer en Ben Schouten van Bentech metaal. Andy wist in de eerste partij vrij eenvoudig in twee games te winnen van Rick Henzen. In de tweede partij moest Corneel in twee games zijn meerdere erkennen in Bas. In de dubbelpartij ging de winst in twee games naar Rick en Bas. De vierde partij tussen Corneel en Rick ging dit keer in twee games het punt naar Rick. De laatste partij maakte Bas korte metten met Andy in twee games. Einduitslag Sjandy & Co-De Kantoorspecialist 1-4. Evelien beet het spits af namens Goudreinet & De Koopman 2 tegen Allard Looyé. Evelien maakte het Allard knap lastig en er moest een derde game aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Evelien verloor deze derde game nipt met 20-22. Allard kroop dus door het oog van de naald. Daarna moest Greet het opnemen tegen Bart. Helaas kreeg Greet het niet voor elkaar om van Bart te winnen, die in twee games met de winst ervan door ging. De dubbelpartij werd door de heren van MostWantIt2 in twee games gewonnen. De vierde partij tussen Greet en Allard werd ook in twee games beslist door Allard. Hetzelfde gold ook voor de laatste partij, waarbij de winst in twee games naar Bart ging. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 2-MostWantIT 2 0-5. Sander was in twee games te sterk voor Timo. In de tweede partij haalde Jan tegen Ben ook in twee games het tweede punt binnen. De dubbelpartij had wederom twee games nodig, waarin Sander en Jan aan het langste eind trokken. De vierde partij tussen Jan en Timo werd ook in twee games door Jan beslist. In de laatste partij was er een derde game nodig, maar helaas wist Ben niet voor Bentech metaal de eer te redde en ging dit punt ook naar Sander van A.G. Transport B.V.. Hierdoor stond er een einstand op het scorebord A.G. Transport B.V.-Bentech metaal 5-0.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 5 22
De Kantoorspecialist 5 22
Sjandy & Co 4 11
MostWantIT 1 5 8
Bentech metaal 5 8
MostWantIT 2 3 6
Goudreinet & De Koopman 2 5 3

         

In poule A nam Diederik Blok namens Vos Occasions het op tegen Jeffrey van Eek van InnovaN. Jeffrey had twee games nodig om Diederik te verslaan. Daarna was het de beurt aan Diederik Vos om Jean-Paul Haenen in twee games te verslaan. De dubbelpartij werd in twee games beslist door Jeffrey en Jean-Paul. De vierde partij tussen Diederik Vos en Jeffrey had een derde game nodig. Deze derde game werd door Diederik gewonnen. In de laatste partij was ook een derde game nodig en trok Jean-Paul aan het langste eind. Einduitslag Vos Occasions-InnovaN 2-3. De andere partij in deze poule ging tussen Niels Bremer samen met Juul Schepers van CMSI360 tegen Erik Verzijl en Edwin Vonk namens Sassenus Packaging. Niels nam het als eerste op tegen Erik en verloor in twee games. daarna was het de beurt aan Juul en Edwin. Met een spannende eerste game 22-24 ging deze game naar Edwin. Ook wist Edwin de tweede game te winnen, waardoor het tweede punt ook binnen was. De eerste game van de dubbelpartij had ook een spannende uitslag namelijk 23-25. Maar in de tweede game maakten de mannen van Sassenus Packaging korte metten met de mannen van CMSI360 en wonnen deze dubbelpartij. De vierde en vijfde partij werden beiden ook in twee games beslist in het voordeel van Erik en Edwin. Einduitslag CMSI360-Sassenus Packaging 0-5.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 6 18
Vos Occasions 6 16
InnovaN 6 15
CMSI360 5 12
Wim van Dam Sierbestratingen 5 9

         

In poule B nam Autobedrijf Jacco de Gooijer met Ton Snijders en Adriaan Hakkert het op tegen Maickel Kosterman en Christa van Rooijen namens E-HealthCheck en namens Kippaleis stonden Bert Admiraal en Martin Verzijl tegenover de dames Jie Chen en Gerry-Ellen Blankestijn van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie. Ton was in de eerste partij een maatje te klein voor Maickel die op zijn beurt gemakkelijk in twee games wist te winnen. Adriaan won in de tweede partij in twee games van Christa. In de dubbelpartij was de eerste game met een eindstand van 23-21 erg spannend in het voordeel voor de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. Ook de tweede game was voor hun en daarmee werd ook het tweede winstpunt binnen gehaald. In de vierde partij kon Adriaan geen vuist maken tegen Maickel en verloor deze partij in twee games. In de laatste partij was het laatste winstpunt voor Christa ten kosten van Ton die in twee games met 12-21 en 16-21 verloor. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer-E-HealthCheck 2-3. De andere wedstrijd ging van start met Bert tegen Jie. Bert had twee games nodig om Jie te verslaan. In de tweede partij nam Martin het op tegen Gerry-Ellen. Gerry-Ellen wist uiteindelijk in twee games te winnen, maar moest even een tandje bijzetten in de tweede game om uiteindelijk met 19-21 te winnen. De dubbelpartij wisten de dames van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie in twee games te winnen met 18-21 en 19-21. In de vierde partij was er een derde game nodig om aan te wijzen of Martin of Jie met de winst er vandoor ging. Uiteindelijk wist Martin nipt met 21-19 te winnen van Jie. Ook in de laatste partij moest er een derde game aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk trok Bert met 21-17 aan het langste eind. Einduitslag Kippaleis-Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 3-2. De wedstrijd tussen Scheerder en Goudreinet & De Koopman 1 is verplaatst naar de inhaalavond van donderdagavond 1 juni a.s..

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 6 22
Goudreinet & De Koopman 1 4 15
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 5 15
Autobedrijf Jacco de Gooijer 5 14
Kippaleis 5 10
Petit Restaurant De Buffel 5 5
Scheerder 4 4

         

Het was weer een gezellige, sportieve avond.

Fijn weekend allemaal en tot volgende week donderdagavond!