Donderdagavond lieten een aantal teams er geen gras over groeien!

Er stonden weer acht wedstrijden op het programma, waarvan er één wedstrijd in poule C moest worden verplaatst naar de inhaalavond.

In poule B stonden de dames Anna Seekles en Gerry-Ellen Blankestijn van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie tegenover de mannen Bert Blankestijn en Gert Schot van Scheerder, Jelle van der Coelen en Winston van Manen namens Petit Restaurant De Buffel tegenover Adriaan Hakkert en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer en Wim Verzijl en Gina van Poolen namens Kippaleis tegenover Maickel Kosterman en Ronald Kosterman namens E-HealthCheck. In poule C namen Gertjan de Man en Dily Rosendaal het namens MostWantIT 1 op tegen Jan Middendorp en Sander Nuit van A.G. Transport B.V. en Eveline Roseboom samen met Wil Ditewig namens Goudreinet & De Koopman 2 namen het op tegen Timo van der Meer en Ben Schouten van Bentech metaal. De wedstrijd tussen MostWantIT 2 en Sjandy & Co ging niet door en is verplaatst naar de inhaalavond van 1 juni a.s.. In poule A namen Jan Willem en Jean Paul Haenen het namens InnovaN het op tegen Edwin Vonk en Erik Verzijl namens Sassenus Packaging en de andere wedstrijd ging tussen Diederik Blok en Diederik Vos namens Vos Occasions tegen Dicky de Jong en Jan van Manen namens Wim van Dam Sierbestratingen.

Anna startte als eerste tegen Bert Blankestijn en was helemaal gefixeerd deze partij te gaan winnen. In twee games maakte zij het ook waar om te winnen. Dat was af en toe ook wel te horen. De tweede partij ging tussen Gerrie-Ellen en Gert. En ook Gerrie-Ellen liet er geen gras over groeien en besliste deze partij in twee games. In de dubbelpartij wisten de mannen in de tweede game de dames wel bij te houden, maar helaas voor de heren pakten Anna en Gerrie-Ellen ook in deze partij na twee games de winst. In de vierde partij stonden dochter Gerrie-Ellen tegenover vader Bert. Van deze dochter vader relatie was niets te merken. Dochter Gerrie-Ellen had echt geen medelijden met haar vader en veegde hem in twee games van tafel. Of zij de volgende ochtend samen aan één tafel ontbijten betwijfelen wij. Maar ja Bert, de sterkste wint! De laatste partij tussen Anna en Gert ging er heftig aan toe. En dat was tot aan de bar goed te horen Anna. Maar met een tweede game van 24-22 in het voordeel voor Anna trok zij aan het langste eind en wist ook het vijfde winstpunt in twee games binnen te slepen. Einduitslag Rembrandt fysiotherapie & revalidatie-Scheerder 5-0. Jelle van der Coelen begon z’n eerste partij tegen Adriaan maar verloor deze partij in twee games. In de tweede partij moest Winston het opnemen tegen Ton. Ook Winston wist in twee games van Ton te winnen. De dubbelpartij werd in twee games in het voordeel van Adriaan en Ton beslist. De vierde partij tussen Winston en Adriaan had een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Adriaan trok in deze beslissende game aan het langste eind. De laatste partij moest Ton z’n meerdere erkennen in Jelle en verloor deze partij in twee games. Einduitslag Petit Restaurant De Buffel-Autobedrijf Jacco de Gooijer 2-3. Wim Verzijl startte als eerste tegen Maickel en verloor deze partij in twee games. Daarna moest Gina het opnemen tegen Ronald. En Gina wist het Ronald knap lastig te maken, want Ronald had een derde game nodig om toch nog de winst te pakken. De dubbelpartij werd in twee spannende games met 19-21 en 18-21 in het voordeel van de heren Kosterman beslist. De vierde partij tussen Gina en Maickel kon Gina zich helaas niet herpakken en verloor ook deze partij. Hetzelfde gold ook voor haar teamgenoot Wim, want ook hij kon de eer niet redden voor Kippaleis en verloor deze laatste partij tegen Ronald. Einduitslag Kippaleis-E-HealthCheck 0-5.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 5 19
Goudreinet & De Koopman 1 4 15
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 4 13
Autobedrijf Jacco de Gooijer 4 12
Kippaleis 4 7
Petit Restaurant De Buffel 5 5
Scheerder 4 4

         

In poule C beet Eveline het spits af tegen Timo en won deze partij in twee games. Ben deed tegen Wil in de tweede partij hetzelfde en won ook in twee games van Wil. In de dubbelpartij moest er een derde game aan te pas komen en werd er knap door Eveline en Wil met 22-20 gewonnen. De vierde partij tussen Wil en Timo werd in twee games door Timo beslist. De laatste partij ging er spannend aan toe. In twee games met 21-23 en 18-21 wist Ben nipt van Eveline te winnen. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 2-Bentech metaal 2-3. In de andere wedstrijd moest Gertjan het al eerste opnemen tegen Jan. In twee games was Jan de meerdere en pakte het eerste punt. In de tweede partij stonden Dily en Sander tegenover elkaar. Sander wist eenvoudig van Dily te winnen. Het tweede winstpunt was binnen. Ook in de dubbelpartij konden Gertjan en Dily het niet voorkomen dat Jan en Sander in twee games wisten te winnen. Daarna moest Dily het opnemen tegen Jan. Zij bood knap weerstand, maar dat mocht niet baten. Ook deze partij verloor Dily. In de laatste partij kon Gertjan de eer nog redde, maar helaas verloor Gertjan ondanks een spannende eerste game van 20-22. Einduitslag MostWantIT 1-A.G. Transport B.V. 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 4 18
A.G. Transport B.V. 4 17
Sjandy & Co 3 10
Bentech metaal 4 8
MostWantIT 1 5 8
Goudreinet & De Koopman 2 4 3
MostWantIT 2 2 1

         

In poule A stond Jan Willem als eerste aan de tafel tegenover Edwin. In deze partij was een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Met de gamestand 13-21 ging de winst naar Edwin. In de tweede partij moest Jean Paul het opnemen tegen Erik. Erik maakte weinig fouten en won in twee games. De dubbelpartij werd ook door Edwin en Erik in twee games beslist. De vierde partij tussen Jean Paul en Edwin werd wederom in twee games beslist. Edwin won ook z’n tweede enkelpartij. Jan Willem kon de eer nog redden voor InnovaN, maar helaas moest hij in drie games de winst aan Erik laten. Einduitslag InnovaN-Sassenus Packaging 0-5. In de andere wedstrijd ging Diederik Blok van start tegen Dicky de Jong. In twee games pakte Dicky de eerste winst. Daarna trad Diederik Vos aan tegen Jan en had twee games nodig om Jan aan de kant te zetten. In de dubbelpartij lieten de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen niet het kaas van hun brood eten en wonnen in twee games. De vierde partij tussen Diederik Vos en Dicky werd wederom in twee games door Dicky beslist. In de laatste partij wist Jan ook Diederik Blok in twee games van zich af te schudden. Einduitslag Vos Occasions-Wim van Dam Sierbestratingen 1-4.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 5 14
Sassenus Packaging 5 13
CMSI360 4 12
InnovaN 5 12
Wim van Dam Sierbestratingen 5 9

         

Wist je dat …………..?

Dat Diederik twee dingen tegelijk kan, bier drinken en tafeltennissen!

Wist je dat …………..?

Dat Wim Verzijl en Jean Paul Haenen ook les geven in tafeltennis zonder tafel!

Wist je dat …………..?

Dat teamgenoten komen aanmoedigen en goed voor zichzelf zorgen!

Wist je dat …………..?

Dat Bert z’n wedstrijden tegen Anna en Gerrie-Ellen gelijk in gedachte analyseert!

Tot volgende week allemaal.