Donderdagavond ging het er weer fel aan toe in de bedrijvencompetitie!

In poule A werden drie wedstrijden gespeeld. Sjon Willemse en Jan van Manen stonden namens Wim van Dam Sierbestratingen tegenover Diederik Blok en Jean-Paul Haenen van Sassenus Packaging. De eerste partij tussen Sjon en Diederik ging de winst in drie games 21-7, 19-21 en 19-21 nipt naar Diederik. De tweede partij tussen Jan en Jean-Paul ging de winst in twee games naar Jean-Paul. In de dubbelpartij moest er ook weer een derde game aan te pas komen wie het winstpunt zou binnen halen. Sjon en Jan trokken aan het langste eind. Tussenstand 1-2 in het voordeel van Sassenus Packaging. De vierde partij tussen Sjon en Diederik ging in twee games naar Sjon toe. De laatste partij tussen Jan en Jean-Paul werd in twee games beslist in het voordeel van Jean-Paul. Einduitslag 2-3 in het voordeel voor de mannen van Sassenus Packaging. De tweede wedstrijd ging tussen Vos Occasions en Team SKF. Diederik Vos beet het spits af tegen Jeffrey van Eek. In drie spannende games met de standen 21-18, 19-21 en 21-19 trok Diederik de winst nipt over de streep. Daarna stonden Wilbert Vos en Jeffrey Vonk tegenover elkaar. In twee games wist Jeffrey de winst te pakken. De derde partij was de dubbelpartij en ook deze partij werd in twee games in het voordeel van de Jeffreys beslist. In de vierde partij tussen Wilbert en Jeffrey van Eek ging wederom het winstpunt naar Team SKF. De laatste partij ging tussen Diederik Vos en Jeffrey Vonk. Jeffrey had twee games nodig om  de winst te pakken, ondanks dat Diederik goed weerstand bood. Einduitslag 1-4 in het voordeel van Team SKF. De laatste wedstrijd in poule A ging tussen de teams van CMSI360 en Van Braak Accountants. Diederik van de Loo namens Van Braak Accountants gaf goed partij tegen Niels Bremer, maar Niels pakte in twee games 21-16 en 23-21 toch het eerste winstpunt. In de tweede partij stond namens CMSI360 Pieter van den Berg tegenover Kevin van de Lustgraaf. Ook Pieter had twee games nodig om het tweede punt binnen te halen. De dubbelpartij werd in drie spannende games met de standen 19-21, 21-12 en 22-20 uiteindelijk in het voordeel van CMSI360 beslist. In de vierde partij moest Maurits zijn meerdere erkennen in Pieter en verloor deze partij. In de laatste partij kon Kevin van de Lustgraaf de eer redde voor Van Braak Accountants. Kevin wist in drie games de eer hoog te houden door van Niels te winnen. Einduitslag 4-1 in het voordeel van CMSI360. De koploper blijft CMSI360.

Stand: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 7 28
Team SKF 7 27
Van Braak Accountants 6 11
Vos Occasions 6 11
Wim van Dam Sierbestratingen 5 10
Sassenus Packaging 7 8

In poule B werden twee wedstrijden gespeeld. Scheerder nam het op tegen MostWantIT 2 en Goudreinet & De Koopman 1 stond tegenover Petit Restaurant De Buffel. Jan van der Staaij stond namens Scheerder in de eerste partij tegenover Bart van Manen van MostWantIT 2. Jan had twee games nodig om Bart van zich af te schudden. Daarna stond Bert Blankestijn van Scheerder tegenover gastspeler Ton Snijders. Bert had weinig moeite om Ton in twee games te verslaan met de standen 21-11 en 21-8. Daarna boden Bart en Ton goed tegenstand in de dubbelpartij, maar ook dit winstpunt ging naar de heren van Scheerder. De vierde partij tussen Bert en Bart werd ook in twee games door Bert beslist. De laatste partij tussen Jan en Ton ging met de twee gamestanden 14-21 en 19-21 naar Jan. Kortom 5-0 winst voor de mannen van Scheerder. In de andere wedstrijd startte Joop Spijker tegen Jelle van der Coelen van Petit Restaurant De Buffel. In twee games besliste Joop deze wedstrijd. Daarna stond Evelien Roseboom namens Goudreinet & De Koopman 1 tegenover Marcel van Manen. De eerste twee games gingen gelijk op en beiden wonnen één game met 21-19 en 19-21. De derde game moest de beslissing geven. In deze spannende game versloeg Evelien Marcel met een eindstand van 25-23! Ook in de dubbelpartij ging de winst naar Joop en Evelien. En in de tweede enkelpartij kon je goed zien dat Evelien op dreef was. Zij wist namelijk ook in drie games met een derde game 22-20 Jelle te verschalken. De laatste partij tussen Joop en Marcel werd ook door Joop in twee games beslist. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 1 versus Petit Restaurant De Buffel 5-0. Koploper blijft Kippaleis.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 6 24
Goudreinet & De Koopman 1 7 22
Scheerder 6 18
Petit restaurant De Buffel 7 12
MostWantIT 2 6 4

In poule C werd één wedstrijd gespeeld, omdat de wedstrijd Autobedrijf Jacco de Gooijer tegen MostWantIT 1 is verplaatst naar de inhaalavond 9 juni a.s.. De andere wedstrijd ging tussen De Kantoorspecialist en Vakgarage van Middelkoop. Rick Henzen stond namens De Kantoorspecialist tegenover Adrie van Dorp. Rick had twee games nodig om het eerste punt binnen te halen. Bernard van Sligtenhorst had in deze spannende partij drie games nodig om Florian Scholten van Vakgarage van Middelkoop te verslaan met de standen 19-21, 21-18 en 21-19. In de dubbelpartij gaf een spannende tweede game de doorslag, dat de mannen van De Kantoorspecialist met 22-20 de winst pakten. De vierde partij tussen Bernard en Adrie ging ook het vierde punt naar De Kantoorspecialist. Florian wist in de laatste partij de eer te redden voor Vakgarage van Middelkoop door in twee games van Rick te winnen. Einduitslag De Kantoorspecialist Vakgarage van Middelkoop 4-1. Koploper blijft Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Autobedrijf Jacco de Gooijer 6 18
De Kantoorspecialist 4 15
Vakgarage van Middelkoop 6 14
Goudreinet & De Koopman 2 5 12
MostWantIT 1 5 6

VERGEET JE NIET OP TE GEVEN VOOR HET EINDTOERNOOI OP DONDERDAGAVOND 16 JUNI A.S..

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot volgende week donderdagavond.