Donderdag 5 mei weer met de bus naar de finale NK in Hilversum!

Een uniek moment in de historie van SKF! Er staan op donderdag 5 mei maar liefst twee SKF-teams in de finale van het Nederlands kampioenschap. Jongens 1 kwalificeerde zich via twee overwinningen op Jongens 2 voor de finale, de dames wonnen hun beslissingsduel met VTV.

De finale van zowel de jongens als de dames wordt op 5 mei in Hilversum gespeeld. Beide wedstrijden starten om 12.00 uur.

Na het enorme succes van de afgelopen twee jaar, waarbij de dames een supportersbus vol kregen, willen we ook dit jaar een bus naar Hilversum laten rijden.

Wil je ook de onvergetelijke ervaring van de busreis en de strijd om de landstitel dames en jongens (en gedeeltelijk heren) meemaken, schrijf je dan snel in via http://signappnow.com/sheet/16AGmmfQ of rp.vanroon@gmail.com. Er zijn 75 zitplaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. De kosten voor de busreis bedragen 5 euro per persoon inclusief een kop koffie/thee/limonade met koek vooraf. Kids t/m 17 jaar zijn gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:

· 10.00 uur Verzamelen bij tafeltenniscentrum SKF, zowel mensen die met de bus meerijden als zij die met eigen vervoer naar Hilversum gaan. Hier kan voor volwassenen de 5 euro bij Ronald van Roon worden afgerekend. DRESSCODE ZOVEEL MOGELIJK ROOD!

· 10.10 uur Kop koffie/thee/limonade met koek

· 10.30 uur Foto voor bus

· 10.45 uur Vertrek met bus naar Hilversum. IN DE BUS MAG GEEN DRANK WORDEN GENUTTIGD

· 11.30 uur Aankomst in Hilversum

· 12.00 uur Aanvang finales SKF – Dozy Den Helder/Noordkop (dames) en SKF – Litac (jongens)

· 15.00 uur Aanvang finale heren

· 16.00 uur Vertrek met bus naar Veenendaal

· 17.00 uur Aankomst in Veenendaal

Voor degenen die met eigen vervoer gaan, het adres van het tafeltenniscentrum van Hilversum (gelegen achter het gemeentelijk gymnasium!) is Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum. Het telefoonnummer van de speelzaal is 035-6233388.

We gaan er met elkaar weer een fantastische en sportieve happening van maken. Tot donderdag 5 mei!!