De laatste inhaalavond van de bedrijvencompetitie is gespeeld!

Afgelopen donderdagavond werden er zeven wedstrijden ingehaald, zodat de hele bedrijvenvoorjaarscompetitie volledig is uitgespeeld. Er werden vier wedstrijden in poule A en driewedstrijden in poule C ingehaald. In poule B waren geen inhaalwedstrijden te spelen.

 

In poule A stonden op tafel 1 Kevin van de Lustgraaf en Jasper van de Loo namens Van Braak Accountants tegenover Diederik Blok en Jean Paul Haenen van Sassenus Packaging. Kevin en Diederik beten het spits af en Diederik wist het eerste punt in twee games binnen te halen. Hierna stond Jasper tegenover Jean Paul en dit werd ook in twee games beslist in het voordeel van Jasper. De dubbelpartij was heel spannend. Er moest een derde game aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. Met de gamestanden 21-15, 20-22 en 21-18 ging de winst naar Kevin en Jasper. In de vierde partij had Jasper twee games nodig om Diederik te verslaan. De laatste partij tussen Kevin en Jean Paul werd in twee games door Kevin gewonnen. Eindstand Van Braak Accountants – Sassenus Packaging 4-1. De tweede inhaalwedstrijd ging tussen Vos Occasions en Wim van Dam Sierbestratingen. Diederik Vos nam het in de eerste partij op tegen Sjon Willemse. In twee games wist Diederik van Sjon te winnen. De tweede partij tussen Wilbert Vos en Jan van Manen werd ook in twee games beslist. Dit winstpunt ging naar Jan. In de dubbelpartij waren de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen te sterk voor Diederik en Wilbert. Dit duel werd ook in twee games beslist. De vierde partij werd wederom beslist in twee games. Met 19-21 en 12-21 wist Sjon van Wilbert te winnen. De laatste partij tussen Diederik en Jan had ook maar twee games nodig en werd gewonnen door Diederik. Hierdoor kwam de eindstand op 2-3 in het voordeel voor de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen. De derde inhaalwedstrijd ging tussen Vos Occasions en Van Braak Accountants. Diederik wist in de eerste partij het winstpunt ten kosten van Kevin binnen te halen. Het tweede winstpunt ging naar Maurits van de Loo door in twee games van Wilbert te winnen. De dubbelpartij was spannend en werd in drie games in het voordeel van Kevin en Maurits beslist met de gamestanden 9-21 21-19 en 17-21. De vierde partij tussen Wilbert en Kevin werd in twee games beslist. Dit vierde punt ging naar Kevin. In de laatste partij tussen Diederik en Maurits was wederom een derde game nodig die de doorslag moest geven. Met de gamestanden 21-16, 22-24 en 21-14 trok Diederik aan het langste eind. Eindstand Vos Occasions – Van Braak Accountants 2-3. De vierde tevens laatste inhaalwedstrijd in poule A ging tussen de heren van Wim van Dam Sierbestratingen en de heren van CMSI360. Niels Bremer wist de eerste partij in twee games 16-21 en 19-21 nipt te winnen van Sjon. De tweede partij tussen Jan en Pieter van den Berg werd ook in twee games 11-21 en 17-21 in het voordeel van Pieter beslist. In de dubbelpartij herpakten de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen zich en wisten door goed teamwork in drie games 21-14, 17-21 en 23-21!!! het eerste winstpunt te pakken. De vierde partij tussen Jan en Niels werd gewonnen door Niels. De laatste partij tussen Sjon en Pieter ging in twee games 5-21 en 20-22 naar Pieter. Eindstand 1-4 in het voordeel van CMSI360.

Door het onderlinge resultaat met Team SKF is CMSI360 in poule A kampioen geworden.

CMSI360 GEFELICITEERD MET JULLIE KAMPIOENSCHAP!

Eindstand Bedrijvencompetitie Poule A: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 10 41
Team SKF 10 41
Van Braak Accountants 10 21
Vos Occasions 10 18
Wim van Dam Sierbestratingen 10 18
Sassenus Packaging 10 11

In poule C werden de wedstrijden Autobedrijf Jacco de Gooijer – MostWantIT 1, Goudreinet & De Koopman 2 -De Kantoorspecialist en Goudreinet & De Koopman 2 – Vakgarage van Middelkoop ingehaald. Sjan Landwaart en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer moesten het opnemen tegen de dames Conny van Binsbergen en Dily Roosendaal namens MostWantIT 1. In de eerste partij had Sjan tegen Conny twee games nodig om het eerste winstpunt binnen te halen. In de twee partij tussen Ton en Dily was er een derde game nodig om de winnaar aan te kunnen wijzen. Ton trok met 21-15 aan het langste eind. De dubbelpartij werd in twee games beslist door de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer met de gamestanden 21-15 en 21-19. De vierde partij ging tussen Ton en Conny. Conny wist het Ton knap lastig te maken, want ook deze partij moest met een derde games de doorslag geven. Met de gamestanden 23-21, 16-21 en 21-16 ging het vierde punt naar Ton. De laatste partij tussen Sjan en Dily, liet Dily Sjan in de tweede game wel zweten. Uiteindelijk ging de winst wel in twee games naar Sjan met de gamestanden 21-13 en 22-20!! Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer – MostWantIT 1 5-0. De tweede inhaalwedstrijd ging tussen Goudreinet & De Koopman 2 vertegenwoordigt door Bas Slotboom en Greet Roseboom en de heren Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst namens De Kantoorspecialist. In de eerste partij tussen Bas en Rick haalde Bas in twee games 22-20 en 21-18 het eerste winstpunt voor Goudreinet & De Koopman 2 binnen. De tweede partij tussen Greet en Bernard werd ook in twee games door Bernard beslist. De dubbelpartij was spannend en moest de derde game de beslissing geven. Met de gamestanden 12-21, 21-14 en 22-24 ging het derde winstpunt naar de heren van De Kantoorspecialist. De vierde partij tussen Greet en Rick werd in twee games door Rick gewonnen. De laatste partij tussen Bas en Bernard ging het punt wederom weer naar Bas in twee games met de standen 21-14 en 21-19. Hierdoor kwam de einduitslag op 2-3 in het voordeel van De Kantoorspecialist. De laatste wedstrijd op deze inhaalavond ging tussen Goudreinet & De Koopman 2 en Vakgarage van Middelkoop. Wil Ditewig en Bas Slotboom van Goudreinet & De Koopman 2 stonden tegenover gastspeler Ton Snijders (vervanger voor Florian Scholten) en Adrie van Dorp namens Vakgarage van Middelkoop. Wil beet het spits af tegen Ton en hij won in twee games van Wil. De tweede partij tussen Bas en Adrie werd ook in twee games door Bas beslist. De dubbelpartij werd in drie games met de standen 15-21, 21-15 en 21-17 in het voordeel van Wil en Bas beslist. De vierde partij tussen Bas en Ton moest Ton zijn meerdere erkennen in Bas, want met twee keer dezelfde gamestand 21-13 ging de winst naar Bas toe. De vijfde tevens laatste partij van deze avond tussen Wil en Adrie ging in twee games 14-21 en 14-21 het laatste punt naar Adrie toe. einduitslag Goudreinet & De Koopman 2 – Vakgarage van Middelkoop 3-2.

DE KANTOORSPECIALIST GEFELICITEERD MET JULLIE KAMPIOENSCHAP!

Eindstand Bedrijvencompetitie Poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 8 31
Autobedrijf Jacco de Gooijer 8 28
Goudreinet & De Koopman 2 8 19
Vakgarage van Middelkoop 8 19
MostWantIT 1 8 8

In poule B waren alle wedstrijden in de tweede helft van de voorjaarscompetitie netjes volgens het programmaschema gespeeld, waardoor er geen inhaalwedstrijden voor poule B op het programma stonden.

KIPPALEIS GEFELICITEERD MET JULLIE KAMPIOENSCHAP!

Eindstand Bedrijvencompetitie Poule B: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 8 33
Goudreinet & De Koopman 1 8 26
Scheerder 8 20
Petit restaurant De Buffel 8 16
MostWantIT 2 8 5

*** DONDERDAGAVOND 16 JUNI ***

TOERNOOI EN PRIJSUITREIKING

BEDRIJVENCOMPETITIE

VOORJAAR 2022

Opgeven is nog mogelijk tot en met maandag 13 juni a.s. 18:00 uur

Wij maken er met jullie een gezellige, sportieve en feestelijke avond van.