De laatste competitieronde van de bedrijvencompetitie is gespeeld!

Afgelopen donderdagavond stonden de laatste wedstrijden van de bedrijvenvoorjaarscompetitie op het programma.

In poule A werden drie wedstrijden gespeeld. Sjon Willemse en Jan van Manen namen het namens Wim van Dam Sierbestratingen op tegen de mannen van Van Braak Accountants te weten Kevin van de Lustgraaf en Maurits van de Loo. De eerste partij ging tussen Sjon en Kevin, waarbij Sjon een derde game nodig had om de winst met de gamestanden 22-20, 17-21 en 21-18 naar zich toe te trekken. de tweede partij werd door Jan tegen Maurits in twee games beslist. De dubbelpartij ging in de eerste twee games gelijk op 21-15 en 15-21. er was dus een derde game nodig om een winnaar aan te wijzen. De heren van Wim van Dam Sierbestratingen trok met de gamestand 21-19 aan het langste eind. In de vierde partij moest Jan in twee games zijn meerdere erkennen in Kevin en zo haalde Kevin het eerst winstpunt voor Van Braak Accountants binnen. De laatste partij tussen Sjon en Maurits werd ook in twee games beslist in het voordeel van Maurits. Eindstand 3-2 winst voor Wim van Dam Sierbestratingen.

De tweede wedstrijd in deze poule ging tussen Diederik en Wilbert Vos van Vos Occasions en Pieter van den Berg en Erik Verzijl namens CMSI360. Diederik moest in de eerste partij de winst in twee games aan Pieter laten. Ook de tweede partij tussen Wilbert en Erik ging in twee games naar Erik. De dubbelpartij was ook in twee games voor de mannen van CMSI360. In de vierde partij tussen Wilbert en Pieter kon Wilbert helaas ook het tij niet keren. In de laatste partij kom Diederik in drie games 16-21, 22-20 en 10-21 ook niet het laatste punt bemachtigen. Kortom 0-5 winst voor CMSI360.

De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen Sassenus Packaging vertegenwoordigt door Thijs van der Coelen en Marc Sassenus en Team SKF bestaande uit Jeffrey Vonk en Jeffrey van Eek. De eerste partij tussen Thijs en Jeffrey Vonk ging in twee games naar Jeffrey. De tweede partij ging tussen Marc en Jeffrey van Eek. Ook Jeffrey besliste deze partij in twee games. De dubbelpartij ging wederom de winst in twee games naar de Jeffrey’s toe. Ook de vier partij tussen Marc en Jeffrey Vonk en de vijfde partij tussen Thijs en Jeffrey van Eek gingen de winstpunten naar de mannen van Team SKF. Einduitslag Sassenus Packaging-Team SKF 0-5.

Team SKF is nog steeds koploper in poule A.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 10 41
CMSI360 9 37
Vos Occasions 8 14
Van Braak Accountants 8 14
Wim van Dam Sierbestratingen 8 14
Sassenus Packaging 9 10

In poule werden twee wedstrijden gespeeld. De mannen van Scheerder, Jan van der Staaij en Bert Blankestijn, stonden tegenover de mannen van Goudreinet & De Koopman 1. Jan wist in drie games 12-21, 21-19 en 21-19 te winnen van Joop Spijker. De tweede partij ging gelijk op. De eerste game werd met 12-21 gewonnen door Marnix Blok en de tweede game ging met 21-13 naar Bert toe. De derde game was zeer spannend en werd met 18-21 door Marnix gewonnen. De dubbelpartij ging in twee games 14-21 en 21-23 naar Joop en Marnix. Joop wist in de vierde partij ook van Bert te winnen in twee games. In de laatste partij ging het winstpunt wederom naar Marnix. Einduitslag Scheerder-Goudreinet & De Koopman 1 1-4.

De andere wedstrijd ging tussen Martin Verzijl samen met Gina van poolen namens Kippaleis en Allard Looyé en Bart van Manen namens MostWantIt 2. Allard trok in de eerste partij tegen Martin de eerste games met 20-22 knap naar zich toe. Maar Martin stelde in de tweede en derde game orde op zaken en won deze games met 21-13 en 21-11. Zodoende ging het eerste winstpunt naar Kippaleis. In de tweede partij maakte Gina korte metten met Bart door in twee games met 21-2 en 21-5 te winnen. De dubbelpartij ging ook in twee games naar het team van Kippaleis. In de vierde partij moest Gina flink aan de bak tegen Allard, maar wist toch het vierde winstpunt met de gamestanden 21-18 en 21-19 binnen te halen. In de laatste partij tussen Martin en Bart bood Bart knap tegenstand, maar kon helaas de eer niet redden voor MostWantIT 2. Want in twee games trok Martin ook het laatste winstpunt naar zich toe voor Kippaleis. Einduitslag Kippaleis-MostWantIT 2 5-0. Aangezien er in poule B alle wedstrijden zijn gespeeld, staan er voor volgende week geen inhaalwedstrijden op het programma. Hierdoor is in poule B de kampioen bekend geworden.

KIPPALEIS GEFELICITEERD MET JULLIE BEHAALDE KAMPIOENSCHAP IN POULE B.

Eindstand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 8 33
Goudreinet & De Koopman 1 8 26
Scheerder 8 20
Petit restaurant De Buffel 8 16
MostWantIT 2 8 5

In poule C werd één wedstrijd en een inhaalwedstrijd gespeeld. de wedstrijd volgens programma ging tussen De Kantoorspecialist en Autobedrijf Jacco de Gooijer. De inhaalwedstrijd die deze avond werd gespeeld ging tussen De Kantoorspecialist en MostWantIT 1. Bernard van Sligtenhorst beet namens De Kantoorspecialist het spits af tegen Ton Snijders namens Autobedrijf Jacco de Gooijer. Bernard was in twee games Ton de baas en pakte het eerste winstpunt. Daarna kwamen Rick Henzen van De Kantoorspecialist tegen Anne in actie. Ook Rick wist in twee games de winst te pakken. In de dubbelpartij ging de winst wederom in twee games 21-12 en 21-18 naar de heren van De Kantoorspecialist. De vierde partij tussen Rick en Ton ging in de eerste game gelijk op, maar trok Rick met 21-19 aan het langste eind. De tweede game was sneller voorbij met 21-10. Hierdoor ging het vierde winstpunt ook naar De Kantoorspecialist. De laatste partij tussen Bernard en Anne ging in twee dezelfde gamestanden van 21-16 naar Bernard. Kortom De Kantoorspecialist won deze wedstrijd met 5-0 van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

In de inhaalwedstrijd stonden Bernard en Rick van De Kantoorspecialist tegenover Gertjan Sperwer en Connie van Binsbergen. In de eerste partij tussen Bernard en Gertjan ging in drie games 21-15, 19-21 en 21-14 de winst naar Bernard. In de tweede partij bood Connie goed weerstand tegen Rick maar verloor met 21-18 en 21-17. In de dubbelpartij was ook een derde game nodig om de winst te bepalen. Met de gamestanden 21-18, 16-21 en 21-17 trokken de heren van De Kantoorspecialist weer aan het langste eind. De vierde partij Rick en Gertjan werd in twee beslist in het voordeel van Rick. De kaatste partij tussen Bernard en Connie werd wederom in twee games beslist. Hierdoor werd de einduitslag De Kantoorspecialist-MostWantIT 1 5-0. De andere wedstrijd die op het programma stond tussen Goudreinet & De Koopman 2 en Vakgarage van Middelkoop is verplaatst naar de inhaalavond.

De Kantoorspecialist is nog steeds koploper in poule C.

Stand: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 7 28
Autobedrijf Jacco de Gooijer 7 23
Vakgarage van Middelkoop 7 17
Goudreinet & De Koopman 2 6 14
MostWantIT 1 7 8

INHAALPROGRAMMA DONDERDAGAVOND 9 JUNI 2022

Tafel 1     20:00 uur     Van Braak Accountants – Sassenus Packaging

Tafel 2     20:00 uur     Vos Occasions – Wim van Dam Sierbestratingen

Tafel 3     20:00 uur     Autobedrijf Jacco de Gooijer – MostWantIT 1

Tafel 4     20:00 uur     Goudreinet & De Koopman 2 – De Kantoorspecialist

Tafel 5     20:00 uur     Goudreinet & De Koopman 2 – Vakgarage van Middelkoop

Tafel 6     20:45 uur     Vos Occasions – Van Braak Accountants

Tafel 7     20:45 uur     Wim van Dam Sierbestratingen – CMSI360

RESERVEER VAST IN JE AGENDA:

DONDERDAG 16 JUNI 2022

TOERNOOI EN PRIJSUITREIKING VOORJAARSBEDRIJVENCOMPETITIE   

OPGEVEN VOOR HET TOERNOOI KAN NOG T/M DONDERDAG 9 JUNI A.S.