De Bedrijvencompetitie is weer van start gegaan.

Promotie/degradatiewedstrijden donderdagavond 7 september jongstleden!

Vorige week donderdagavond stonden de promotie/degradatiewedstrijden als eerste op het programma. Sassenus Packaging die als laatste in poule A was geëindigd, moest het opnemen tegen de kampioen uit poule B Kippaleis. Kippaleis en Sassenus Packaging wilden beiden geen promotie/degradatiewedstrijd spelen, omdat Kippaleis in de B poule wilde blijven en Sassenus Packaging ook dit seizoen in poule A wilde blijven spelen. De andere promotie/degradatiewedstrijd ging tussen de als laatste geëindigde in poule B MostWantIT 2 en de kampioen van poule C De Kantoorspecialist. De mannen van de Kantoorspecialist wisten overtuigend te winnen van MostWantIT 2 en hierdoor komt De Kantoorspecialist  deze najaarscompetitie uit in poule B en MostWantIT 2 in poule C.

Gisteren werden de eerste wedstrijden in de najaarscompetitie gespeeld.

In poule A stonden Sassenus Packaging tegenover de mannen van Van Braak Accountants. Jean Paul Haenen beet het spits af tegen Kevin van de Lustgraaf namens Van Braak Accountants. Jean Paul wist deze partij in twee games met de standen 21-9 en 21-18 binnen te slepen. Daarna stond Diederik Blok namens Sassenus Packaging tegenover Maurits van de Loo. Ook deze partij werd de winst in twee games beslist in het voordeel van Diederik. In de dubbelpartij ging met de gamestanden 19-21 en 8-21 de winst naar Kevin en Maurits. De vierde partij moest Kevin in twee games z’n meerdere erkennen in Diederik. Ten slotte ging de vijfde partij tussen Jean Paul en Maurits. Maurits besliste deze partij ook in twee games, waardoor de einduitslag op 3-2 kwam en de winst naar de mannen van Sassenus Packaging ging. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Sjon Willemsen samen met Jan van Manen namens Wim van Dam Sierbestratingen en Jeffrey Vonk en Jeffrey van Eek namens Vos Occasions. Jeffrey Vonk had in de eerste partij tegen Sjon twee games nodig om de winst te pakken. Jeffrey van Eek deed Jan van Manen ook in twee games de das om, maar de tweede game moest Jeffrey wel alle zeilen bijzetten, want de uitslag van deze game was 19-21. In de dubbelpartij ging het gelijk op, maar met de gamestanden 19-21 en 19-21 ging dit keer toch de winst naar de Jeffrey’s. De vierde partij tussen Jan van Manen en Jeffrey Vonk werd ook in twee games door Jeffrey beslist. De laatste partij tussen Sjon en Jeffrey van Eek ging wederom het winstpunt in twee games naar Jeffrey. Einduitslag 0-5 voor de mannen van Vos Occasions. CMSI360 was deze avond vrij.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 1 5
Sassenus Packaging 1 3
Van Braak Accountants 1 2
CMSI360 0 0
Wim van Dam Sierbestratingen 1 0

In poule B stonden Ronald en Maickel Kosterman namens het bedrijf genaamd E-HealthCheck tegenover Gert Schot en Bert Blankestijn namens Scheerder. Ronald had twee games nodig om Gert van zich af te schudden met de gamestanden 21-11 en 21-17. De tweede partij moest Maickel het opnemen tegen Bert en ook hij wist in twee games te winnen. Toen was de dubbelpartij aan de beurt. Dit werd in drie games uitgevochten, maar met de gamestanden 19-21, 21-14 en 21-10 ging de winst toch weer wederom naar de heren Kosterman. In de vierde partij was Maickel wederom onverslaanbaar en won in twee games met de standen 21-14 en 21-5 van Gert. De laatste partij ging er spannend aan toe. De eerste game ging met 21-14 naar Ronald. Maar Bert gaf niet op en daardoor ging de tweede games met 22-24 naar Bert toe. Maar helaas voor Bert werd de derde game wederom door Ronald met 21-16 gewonnen. Hierdoor kwam de eindstand op 5-0 in het voordeel van E-HealthCheck. De tweede wedstrijd in deze poule ging tussen debutant in poule B De Kantoorspecialist met Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst en Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1. De eerste partij ging tussen Rick en Joop. Joop wist het eerste winstpunt in twee games binnen te halen. daarna moest Bernard het opnemen tegen Marnix en ook di werk door Marnix in twee games beslist. In de dubbelpartij stonden Joop en Marnix ook hun mannetje en wonnen ook de dubbel in twee games. In de vierde partij tussen Bernard en Joop, bood Bernard in de tweede game knap tegenstand maar werd met 18-21 toch nog door Joop gewonnen. De laatste partij tussen Rick en Marnix besliste Marnix wederom in twee games. Einduitslag De Kantoorspecialist-Goudreinet & De Koopman 1 0-5. De laatste wedstrijd in poule B ging tussen Kippaleis en Petit Restaurant De Buffel. Martin Verzijl nam het in de eerste partij op tegen Marcel van Manen namens Petit Restaurant De Buffel. In twee games 21-12 en 21-19 ging de winst naar Martin. In de tweede partij tussen Wim Verzijl en Jelle van der Coelen was de winst voor Wim en had maar twee games voor nodig om Jelle te verslaan. Om het derde winstpunt binnen te halen, hadden de heren Verzijl ook maar twee games nodig in de dubbelpartij. De vierde partij tussen Wim en Marcel was ook in twee games in de pocket voor Kippaleis. De laatste partij tussen Martin en Jelle moest Martin flink zweten, maar trok met de gamestanden 21-17 en 21-15 toch ook nog het vijfde punt over de streep. Uitslag Kippaleis-Petit Restaurant De Buffel 5-0.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 1 5
Goudreinet & De Koopman 1 1 5
Kippaleis 1 5
De Kantoorspecialist 1 0
Petit restaurant De Buffel 1 0
Scheerder 1 0

In poule C werd maar één wedstrijd gespeeld, omdat de andere twee wedstrijden naar de inhaalavonden zijn verplaatst. Goudreinet & De koopman 2 namen het op tegen MosctWantIT 1. Wil Ditewig en Greet Roseboom moesten het opnemen tegen Gertjan de Man en Dily Rosendaal. De eerste partij tussen Wil en Gertjan werd door Gertjan in twee games beslist. Greet stond daarna tegenover Dily en Dily wist ook in twee games te winnen. De dubbelpartij werd ook in het voordeel van MostWantIT 1 beslist. De vierde partij zorgde Greet er bijna voor dat er een derde game moest worden gespeeld. maar helaas ging de eerste game nog nipt met 19-21 naar Gertjan, waarna Gertjan ook de tweede game wist te winnen. De laatste partij ging redelijk gelijk op, maar ook deze partij werd in twee games door Dily beslist. De einduitslag tussen Goudreinet & De Koopman 2-MostWantIT 1 werd hierdoor 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
MostWantIT 1 1 5
A.G. Transport B.V. 0 0
Autobedrijf Jacco de Gooijer 0 0
MostWantIT 2 0 0
Vakgarage van Middelkoop 0 0
Goudreinet & De Koopman 2 1 0

Graag willen wij Cees en Christa van Rooijen bedanken voor het verzorgen van de hapjes tijdens de opening van het seizoen.

 

Fijn weekend allemaal en tot volgende week!