De bedrijvencompetitie is weer van start gegaan!

Donderdagavond was het dan weer zover dat de eerste competitieronde van de voorjaarsbedrijvencompetitie werd gespeeld. In totaal stonden er acht wedstrijden op het programma. Twee wedstrijden in poule A en drie wedstrijden in poule B en C.

In poule A moest Sassenus Packaging dat werd vertegenwoordigd door Juul Schepers en Erik Verzijl het opnemen tegen Gerian van Roekel en Maickel Kosterman van InnovaN. Juul na het als eerste op tegen Gerian en in de eerste drie games waren zij aan het elkaar gewaagd. Met een tussenstand van 9-11, 9-11 en 12-10 werd de vierde game gespeeld. De vierde game ging met 5-11 naar Gerian die hierdoor het eerste winstpunt wist binnen te slepen. In de tweede partij had Erik drie games nodig om Maickel van zich af te schudden. De dubbelpartij had een vijfde game nodig om de winnaars aan te wijzen. Juul en Erik trokken in deze vijfde game aan het langste eind. De vierde partij tussen Erik en Gerian werd in drie games met 11-5, 11-5 en 14-12 door Erik gewonnen. De laatste partij ging ook net als in de dubbelpartij gelijk op en had daardoor ook een vijfde game nodig. Met de gamestanden 4-11, 11-8, 11-6, 6-11 en 12-10 wist Juul nipt de winst ten kosten van Mickael te bemachtigen. Einduitslag Sassenus Packaging – InnovaN 4-1. In de andere wedstrijd in deze poule moesten Jan van Manen en Thijs van der Coelen het namens Wim van Dam Sierbestratingen tegen Diederik Blok en Jeffrey Vonk van Vos Occasions 1 opnemen. Jan wist Diederik in vier games te verslaan. daarna was het de beurt aan Thijs om het tegen Jeffrey op te nemen maar helaas verloor Thijs in drie games. De dubbelpartij ging ook in deze wedstrijd er spannend aan toe, want ook de mannen van Vos Occasions 1 hadden vijf lange games nodig om de winst ten kosten van Jan en Thijs met 13-15, 11-6, 6-11, 14-12 en 10-12 binnen te halen. De vierde partij tussen Thijs en Diederik besliste Thijs eenvoudig in drie games. De laatste partij tussen Jan en Jeffrey werd door Jeffrey in drie games gewonnen. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen – Vos Occasions 1 2-3.

         

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 1 4
Vos Occasions 1 1 3
Wim van Dam Sierbestratingen 1 2
InnovaN 1 1
CMSI360 0 0

In poule B nam A.G. Transport als eerste met Jan van Middendorp en Sander Nuis op tegen Bert Admiraal en Gina Veerman van Kippaleis. Jan en Bert beten het spits af en de heren waren goed aan elkaar gewaagd. Maar Bert wist in vier games toch het eerste winstpunt te pakken voor Kippaleis. Daarna was het de beurt aan Sander en Gina om de strijd aan te gaan. Ook zij waren aan elkaar gewaagd en trok Sander in vier games aan het langste eind. In de dubbelpartij deden beiden teams niets voor elkaar onder. Er was dan ook een vijfde game nodig om de winnaar aan te wijzen. En met de gamestanden 12-10 11-9, 9-11, 9-11 en 11-9 pakten Jan en Sander knap het tweede punt voor A.G. Transport. In de vierde partij verloor Sander in drie games van Bert. De laatste partij tussen Jan en Gina ging in vier games de winst naar Jan. Einduitslag A.G. Transport – Kippaleis 3-2. De tweede wedstrijd moesten Rein Kreeft en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer opnemen tegen Ronald Kosterman en Richard Robbertse van Robbertse IT Services. Als eerst werd Rein in drie games door Ronald verslagen. In de tweede partij ging de winst wederom in drie games naar Richard ten kosten van Ton. In de dubbelpartij konden de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer het tij niet samen keren en verloren ook deze partij in drie games. Ronald was in de vierde partij ook in drie games te sterk voor Ton. Als laatste kon Rein misschien nog de eer redden, maar ook in deze partij liet Richard van Robberse IT Services er geen gras over groeien en won deze partij ook in drie games. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer – Robberse IT Services 0-5. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen Bert Blankestijn en Gert Schot van Scheerder die het op moesten nemen tegen Rick Henzen en Bas Slotboom van De Kantoorspecialist. In de eerste partij wist Rick het Bert knap lastig te maken, want met de gamestand 18-16 in de derde game ging de winst toch in drie games naar Bert toe. In de tweede partij moest Gert zijn meerdere erkennen in Bas die deze partij in drie games won. In de dubbelpartij trokken Bert en Gert in drie games de winst naar zich toe. Het vierde punt ging naar Gert ten kosten van Rick in drie games. In de laatste partij tussen Bert en Bas ging de winst in drie games naar Bas. Einduitslag Scheerder – De Kantoorspecialist 3-2.

         

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Robberse IT Services 1 5
A.G. Transport 1 3
Scheerder 1 3
De Kantoorspecialist 1 2
Kippaleis 1 2
NU’91 0 0
Autobedrijf Jacco de Gooijer 1 0

In poule C was het Bentech metaal met Ben Schouten en Timo van de Meer die het op moesten nemen tegen Florian Scholten en Dily Rosendaal van potlood.dev 1. Ben had vijf games nodig om Florian de das om te doen en pakte hiermee het eerste winstpunt. Daarna had Timo vier games nodig om ook Dily van zich af te schudden. De dubbelpartij werd door de mannen van Bentech metaal in drie dezelfde gamestanden 11-9 gewonnen. De vierde partij wist Florian knap van Timo in vijf games te winnen. Tenslotte ging het laatste punt naar Ben die ik vier games van Dily won. Einduitslag Bentech metaal – potlood.dev 1 4-1. In de tweede wedstrijd stonden Paul Vos en Reynier Vos namens Vos Occasions 2 tegenover Bart van Manen en Allar Looyé van potlood.dev 2. Paul stond in de eerste partij tegenover Bart die in drie games van Paul wist te winnen. Daarna was het de beurt aan Reynier om de strijd aan te gaan met Allard. Met spannende games wist Allard in vier games de winst te pakken. Ook de dubbelpartij was in vier games voor de heren van potlood.dev 2. Reynier wist in de vierde partij ten kosten van Bart het eerst punt voor Vos Occasions 1 binnen te slepen. In de laatste partij tussen Paul en Allard wist Allard het vierde punt te pakken in drie games. Einduitslag Vos Occasions 2 – potlood.dev 2 1-4. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen nieuwkomer Hoenderdaal Fasteners met Jan Geerdes en Bertjan Geerdes en Jelle van der Coelen samen met Marcel van Manen namens Petit Restaurant De Buffel. Jan stond als eerste tegenover Jelle en Jelle wist deze partij in vier games te winnen. daarna was het de beurt aan Bertjan om het tegen Marcel op te nemen. Bertjan zette vrij gemakkelijk Marcel in drie games met 11-2 11-3 en 11-3 opzij en pakte dus de winst. De dubbelpartij ging in drie games naar de mannen van Hoenderdaal Fasteners. in de vierde partij stond Bertjan tegenover Jelle en ook deze partij werd door Bertjan in 3 games gewonnen. In de laatste partij tussen Jan en Marcel wist Marcel deze parij in drie games naar zich toe te trekken. Einduitslag Hoenderdaal Fasteners – Petit Restaurant De Buffel 3-2.

Stand Poule C: Wedstrijden: Punten:
Bentech Metaal 1 4
potlood.dev 2 1 4
Hoenderdaal Fasteners 1 3
Petit Restaurant De Buffel 1 2
potlood.dev 1 1 1
Vos Occcasions 2 1 1

In verband met de voorjaarsvakantie zijn er donderdagavond 22 februari geen wedstrijden.

Wij zien jullie graag weer donderdagavond 29 februari bij de 2 competitieronde.

Fijne vakantie allemaal.