De 4e ronde van de bedrijvencompetitie zit erop.

Gisteravond werden er vijf wedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld.

In poule A en B stonden twee wedstrijden op het programma en in poule C werd er één wedstrijd gespeeld. De andere wedstrijd in groep C is verplaatst naar de inhaalavond van volgende week.

In de A poule stonden Sassenus Packaging tegenover nieuwkomer Vos Occasions en Kippaleis ging de strijd aan met Wim van Dam Sierbestratingen. In de eerste partij startte Jean-Paul tegen Diederick van Vos Occasions. De eerste game ging nipt met 22-20 naar Jean-Paul. Maar Diederick trok game twee en drie met 11-21 naar zich toe. De partij tussen Diederik en Wilbert ging in twee games met 21-18 en 21-12 naar Diederik. Het punt van de dubbelpartij ging ook naar Jean-Paul en Diederik. Ook Diederik moest in twee games zijn meerdere erkennen in Diederick. De laatste partij tussen Jean-Paul en Wilbert ging in twee games naar Wilbert. Kortom einduitslag 3-2 in het voordeel van Sassenus Packaging. Martin van het Kippaleis beet het spits af tegen Sjon en moest in twee games met de standen 19-21 en 18-21 het eerste punt aan Sjon laten. De tweede partij tussen Erik en Jan moest Jan het punt aan Erik laten. De dubbelpartij werd ok in twee games beslist in het voor deel van Sjon en Jan. De partij tussen Erik en Sjon ging gelijk op. de eerste game was met 21-18 voor erik en de tweede game ging met de eindstand 19-21 naar Jan. De derde game was beslissend en ging met 21-18 naar Erik. De laatste partij tussen Martin en Jan ging met de gamestanden 13-21 en 8-21 naar Jan. Einduitslag 2-3 voor Wim van Dam sierbestratingen. Sassenus Packaging en Wim van Dam Sierbestratingen delen momenteel de eerste plaat.

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 3 12
Wim van Dam Sierbestratingen 3 12
Van Braak Accountants 3 7
Vos Occasions 1 2
Kippaleis 4 2

         

In poule B waren ook twee wedstrijden namelijk Scheerder tegen Bakker Bart en De Goudreinet & De Koopman 1 tegen Petit Restaurant De Buffel. Gastspeelster Gina bij Scheerder kom helaas twee keer over niet van Henk en Allard winnen. Zij pakten beiden in twee games het winstpunt. Maar Jan loste de achterstand van 0-2 snel op door beiden mannen van Bakker Bart in twee games te verslaan. De dubbelpartij moest de doorslag geven wie er met de winst van door zou gaan. In drie games wisten Henk en Allard het derde punt binnen te halen. Kortom 2-3 winst voor Bakker Bart. In de andere partij kwamen Joop en Marnix tegenover vader en zoon van Marcel en Winston te staan. Marnix was onverslaanbaar en won beiden enkelpartijen. Joop won wel van Marcel maar moest het onderspit delven tegen Winston. De dubbelpartij had drie games nodig voordat er een beslissing viel. Maar ook dat punt ging uiteindelijk naar Joop en Marnix. Uitslag 4-1 winst voor De Goudreinet & De Koopman 1. Koploper in poule B is De Goudreinet & De Koopman 1.

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
Goudreinet & De Koopman 1 4 15
Scheerder 5 13
Petit Restaurant De Buffel 4 8
Bakker Bart 5 5

         

In de C poule werd één wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd ging tussen Rick en Bernard van De Kantoorspecialist en Florian en Adrie namens Vakgarage Van Middelkoop. Rick en Bernard wisten alle partijen in twee games te winnen van Forian en Adrie. Hierdoor werd de einduitslag 5-0 in het voordeel van de mannen die De Kantoorspecialist vertegenwoordigen. De andere wedstrijd tussen Autobedrijf Jacco de Gooijer en MostWantIt is verplaatst naar de inhaalavond aankomende donderdagavond 14 oktober. Doordat koploper Autobedrijf Jacco de Gooijer niet in actie kwam, is de nieuwe koploper De Kantoorspecialist.

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 4 14
Autobedrijf de Gooijer 3 10
Most WantIT 3 6
Vakgarage van Middelkoop 3 6
De Goudreinet & De Koopman 2 3 4

         

Let op:

Donderdagavond 14 oktober a.s. worden er zes inhaalwedstrijden gespeeld en moet er één wedstrijd worden uitgespeeld.

Voor de speel(st)ers die moeten spelen zeggen wij tot donderdagavond.

In verband met de  herfstvakantie staan er donderdag 21 oktober a.s. geen wedstrijden op het programma.