De 4e ronde van de bedrijvencompetitie is gespeeld!

Gisteren was het weer zover voor de spelers en speelsters van de bedrijvencompetitie. De 4e ronde van de competitie werd gespeeld.

Poule C:

Er werd één wedstrijd in poule C gespeeld en die ging tussen Vakgarage van Middelkoop en Autobedrijf Jacco de Gooijer. De eerste partij ging tussen Adrie en Sjan. In drie games wist Sjan van Adrie te winnen, waardoor het eerste punt naar het team van Autobedrijf Jacco de Gooijer ging. De tweede partij ging tussen Anne en Florian. Anne bood knap tegenstand, maar moest toch het tweede punt in drie games aan Florian laten. In de dubbelpartij ging in twee games het winstpunt naar Anne en Sjan. In de vierde partij moest Florian in twee games zijn meerdere erkennen in Sjan die er met de winst vandoor ging. De laatste partij tussen Anne en Adrie werd in twee games in het voordeel van Adrie beslist. Anne verloor in de tweede game nipt met 22-20. Volgende keer weer beter Anne. Einduitslag 2-3 in het voordeel voor het team van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
Autobedrijf de Gooijer        3     10
De Kantoorspecialist        3       9
Vakgarage van Middelkoop        2       6
Most WantIT        3       6
De Goudreinet & De Koopman 2        3       4

Poule B:

In poule B werden twee wedstrijden gespeeld. De Goudreinet& De Koopman 1 tegen Bakker Bart en Scheerder tegen Petit Restaurant De Buffel. Marnix had maar twee games nodig om het eerste punt ten koste van Allard in de wacht te slepen. De tweede partij tussen Eveline en Bart werd door Bart in drie games beslist. Tussenstand 1-1. De dubbelpartij had ook drie games nodig, zodat er een winnaar kwam. Met de standen 21-23, 21-17 en 21-12 ging dit punt naar het team van De Goudreinet & De Koopman 1. Eveline won de vierde partij in drie games van Allard en Marnix wist in twee games van Bart te winnen. Hierdoor wonnen Eveline en Marnix met 4-1 van Bakker Bart. In de andere wedstrijd stonden namens Scheerder Jan en Bert tegenover Winston en Jelle die Petit Restaurant De Buffel deze avond vertegenwoordigden. Jan moest het in de eerste partij opnemen tegen Winston die in twee games de winst pakte. Bert stond in de tweede partij tegenover Jelle en die hat het niet al te gemakkelijk. Bert wist wel in twee games te winnen met de standen 21-16 en 23-21! De dubbelpartij ging in twee games naar Winston en Jelle. De op één na laatste partij tussen Bert en Winston moest een derde game de beslissing geven. Bert was onverslaanbaar vanavond en pakte ook het punt tegen Winston. In de laatste partij had Jelle ook drie games nodig om Jan van zich af te schudden. Al met al een spannende wedstrijd met een uitslag van 2-3 in het voordeel van Winston en Jelle.

     

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
Goudreinet & De Koopman 1         3      11
Scheerder         4      11
Petit Restaurant De Buffel         3       7
Bakker Bart         4       3

Poule A:

Vanavond werd er één wedstrijd gespeeld tussen Sassenus Packaging en Kippaleis. Diederik en Marc wisten beiden hun enkelpartij te winnen van Bert en Gina in twee games. Ook moesten Bert en Gina het punt van de dubbelpartij aan het team van Sassenus Packaging laten. Hierdoor kwam er een monsteruitslag van 5-0 op het wedstrijdformulier te staan. Maar ondanks het verlies willen wij wel nog even Gina van harte feliciteren met haar verjaardag.

     

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging         2      9
Wim van Dam Sierbestratingen         2      9
Van Braak Accountants         3      7
Kippaleis         3      0
Vos Occasions         0      0

Fijn weekend allemaal en tot aankomende donderdag weer!