De 3e ronde van de bedrijvencompetitie is donderdagavond gespeeld!

Na de koffie gingen de wedstrijden weer van start!

Donderdagavond werden er twee van de drie wedstrijden in poule C gespeeld. Ook werd de wedstrijd tussen A.G. Transport B.V. en Autobedrijf Jacco de Gooijer van 6 oktober aanstaande al gespeeld. De eerste wedstrijd ging tussen Wil Ditewig en Greet Roseboom namens Goudreinet & De Koopman 2 en Sander Nuis samen met Arwie Ruitenberg van A.G. Transport B.V.. Wil nam het in de eerste partij op tegen Sander en Sander had twee games met de standen 3-21 en 3-21 nodig had om de winst te pakken. Ook Arwie had in de tweede partij twee games 16-21 en 10-21 nodig om van Greet te winnen. In de dubbelpartij konden de dames helaas het tij niet keren en ging ook dit winstpunt in twee games naar Sander en Arwie. In de vierde en vijfde partij ging de winst wederom in twee games naar Sander en Arwie. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 2 – A.G. Transport B.V. 0-5.

De tweede wedstrijd ging tussen MostWantIT 1 vertegenwoordigd door Gert-Jan de Man en Conny van Binsbergen en Adriaan Hakkert en Ton Snijders namens Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de eerste partij stonden Gert-Jan en Adriaan tegenover elkaar. Adriaan had twee games 10-21 en 5-21 nodig om de winst binnen te halen. De tweede partij ging tussen Conny en Ton. Zij waren goed aan elkaar gewaagd en hadden drie games nodig om te bepalen wie er met de winst vandoor ging. Met de gamestanden 21-18, 12-21 en 19-21 trok Ton net aan het langste eind. In de dubbelpartij hadden Adriaan en Ton twee games nodig om het derde winstpunt te pakken. Adriaan had in de vierde partij ook twee games nodig om het vierde winstpunt binnen te slepen. De laatste partij tussen Gert-Jan en ton, moest Ton in twee games 21-4 en 21-15 zijn meerdere erkennen in Gert-Jan en was het laatste punt voor het team van MostWantIT 1. Einduitslag MostWantIT 1 – Autobedrijf Jacco de Gooijer 1-4.

De wedstrijd tussen de teams van Vakgarage van Middelkoop en MostWantIT 2 is uitgesteld en wordt op een inhaalavond gespeeld.

De wedstrijd tussen A.G. Transport B.V. en Autobedrijf Jacco de Gooijer die voor 6 oktober op het programma staat werd ook al op deze avond gespeeld. Sander Nuis nam het in de eerste partij op tegen Adriaan Hakkert, die door Adriaan in twee games met 10-21 en 11-21 werd gewonnen. In de twee partij trok Arwie in twee games met 21-15 en 24-22 aan het langste eind. De dubbelpartij werd in twee games met de standen 11-21 en 16-21 gewonnen door Adriaan en Ton. In de vierde partij moest Arwie het opnemen tegen Adriaan. Ook deze partij werd in twee games beslist met de gamestanden 15-21 en 15-21 in het voordeel van Adriaan. Hierdoor bleef Adriaan deze avond ongeslagen. In de laatste partij moest Ton het onderspit delven tegen Sander en verloor met de gamestanden 21-19 en 21-6. Einduitslag A.G. Transport B.V. – Autobedrijf Jacco de Gooijer 2-3.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 3 12
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 7
MostWantIT 1 2 6
MostWantIT 2 0 0
Vakgarage van Middelkoop 1 0
Goudreinet & De Koopman 2 2 0

In poule A stonden twee wedstrijden op het programma te weten Sassenus Packaging – Wim van Dam Sierbestratingen en Van Braak Accountants – CMSI360. Deze wedstrijden zijn afgelast en zullen op de inhaalavond worden gespeeld.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 2 10
CMSI360 1 4
Sassenus Packaging 2 4
Van Braak Accountants 2 2
Wim van Dam Sierbestratingen 1 0

In poule B werd een complete ronde gespeeld en stonden er dus drie wedstrijden op het programma. Martin Verzijl en Gina van Poolen van Kippaleis namen het op tegen Maickel Kosterman en Christa van Rooijen die voor E-HealthCheck uitkwamen. Maickel was in de eerste partij Martin in twee games met de standen 12-21 en 12-21 te baas. Daarna stonden in de tweede partij Gina en Christa tegenover elkaar. De dames waren aan elkaar gewaagd en er was een derde game nodig om de winnares aan te kunnen wijzen. Met de gamestanden 10-21, 21-19 en 21-14 trok Gina de winst naar zich toe. De dubbelpartij werd ook spannend door een derde game. Met de standen 21-16, 18-21 en 21-19 ging de winst uiteindelijk naar het team van Kippaleis. In de vierde partij tussen Gina en Maickel pakte Maickel wederom in twee games met 15-21 en 14-21 het winstpunt. In de laatste partij trok Martin in twee games 21-10 en 21-10 het laatste winstpunt ten kosten van Christa naar zich toe. Einduitslag Kippaleis – E-HealthCheck 3-2.

De tweede wedstrijd in deze poule ging tussen Marcel en Winston van Manen van Petit Restaurant De Buffel en Joop Spijker samen met Eveline Roseboom namens Goudreinet & De Koopman 1. In de eerste partij wist Joop Marcel in twee games 17-21 en 5-21 te verslaan. In de tweede partij pakte Winston ook in twee gamers21-19 en 21-16 zijn eerste winstpunt. Daarna ging de winst van de dubbelpartij wederom in twee games naar Joop en Eveline. De vierde partij ging het winstpunt weer naar Winston ten kosten van Joop met de gamestanden 21-19 en 21-17. In de laatste partij had Eveline drie games nodig om Marcel van haar af te schudden. Met de gamestanden 21-17, 17-21 en 13-21 bemachtigde Eveline het derde winstpunt voor het team Goudreinet & De Koopman 1. Einduitslag Petit Restaurant De Buffel – Goudreinet & De Koopman 1 2-3.

De derde wedstrijd ging tussen Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst van De Kantoorspecialist en Gert Schot samen met Bert Blankestijn namens Scheerder. Rick nam het in de eerste partij op tegen Gert en maakte het Gert knap lastig, waardoor een derde game de beslissing moest geven. Met de gamestanden 8-21, 22-20 en 10-21 wist Gert toch het punt voor Scheerder binnen te halen. De tweede partij tussen Bernard en Bert werd in twee games door Bert beslist. In de dubbelpartij waren ook twee games nodig om het punt bij Gert en Bert bij te schrijven. In de vierde en vijfde partij trokken Gert en Bert ook de winst in twee games naar zich toe. Einduitslag De Kantoorspecialist – Scheerder 0-5.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 3 11
Goudreinet & De Koopman 1 3 11
Kippaleis 3 10
Scheerder 3 8
Petit restaurant De Buffel 3 4
De Kantoorspecialist 3 1

Wij kijken samen met jullie uit naar de 4e ronde van de competitie.

Tot donderdagavond allemaal!