De 2e ronde van de bedrijvencompetitie is weer gespeeld!

Donderdagavond werden er zeven  van de acht wedstrijden gespeeld. In poule B werden twee wedstrijden gespeeld, in poule C werden er drie wedstrijden gespeeld en in poule a waren dat twee wedstrijden.

In poule B namen Richard Robberse en Christa van Rooijen het namens Robberse IT Services het op tegen Maurits van de Loo en Joop Spijker ie uitkomen voor NU’91. De andere wedstrijd in deze poule namen Wim Verzijl en Gina Veerman het namens Kippaleis op tegen Rein Kreeft en Ton Snijders van het team Autobedrijf Jacco de Gooijer. Richard stond als eerste tegenover Maurits waarbij de winst in drie games naar Maurits ging. Daarna stond Christa tegenover Joop en hielden elkaar in evenwicht, waardoor er een vijfde game nodig was. Met de gamestanden 12-10, 9-11, 4-11, 11-9 en de vijfde 8-11 wist Joop met pijn en moeite het punt binnen te slepen. Bij de dubbelpartij ging de winst in vier games naar de mannen van NU’91. De vierde partij tussen Christa en Maurits werd in 3 games in het voordeel van Maurits beslist. In de laatste partij tussen Richard en Joop had Joop ook drie games nodig om de winst naar zich toe te trekken. Einduitslag Robberse IT Services – NU’91 0-5. In de andere wedstrijd beet Wim het spits af tegen Rein en in vier games wist Wim het eerste punt binnen te halen. In de tweede partij stonden Gina en Ton tegenover elkaar. En ook Gina liet het niet op een vijfde game aankomen en won ook in vier van Ton. De dubbelpartij werd ook in drie games door het team van Kippaleis gewonnen. In de vierde partij wist Rein bijna de eerste game te winnen, maar helaas voor hem werd deze game nipt met 12-10 door Gina gewonnen. Ook de twee en derde game ging naar Gina en was deze partij gespeeld. Ton kon eventueel nog de eer redde voor Autobedrijf Jacco de Gooijer, maar ook hij wist het tij niet te keren tegen Wim. Wim won deze partij namelijk ook in drie games. Hierdoor werd de eindstand Kippaleis – Autobedrijf Jacco de Gooijer 5-0. De derde partij in deze poule tussen De Kantoorspecialist en Scheerder is verplaatst naar de inhaalavond op donderdagavond 2 november aanstaande.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 2 8
NU’91 2 7
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 3
Robberse IT Services 2 3
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 1 2
De Kantoorspecialist 1 2
Scheerder 0 0

In poule C stonden Ben Schouten en Timo van de Meer van Bentech metaal tegenover de mannen van Manen (Winston en Marcel) namens Petit Restaurant De Buffel, Gert-Jan de Man moest het samen met Florian Scholten namens MostWantIT 1 opnemen tegen Corneel Jansen en Quirijn van Sjandy & Co en als laatste namen Paul en Reynier Vos het voor Vos Occasions 2 op tegen Jan van Middendorp en Sander Nuis van A.G. Transport B.V.. De eerste partij tussen Ben en Winston besliste Winston in twee games. Timodeed hetzelfde en won in drie games van Marcel. De dubbelpartij had een vierde game nodig om de winnaar aan te wijzen. En deze winst ging naar de mannen van Bentech metaal. In de vierde partij had Winston drie games nodig om de winst ten koste van Timo binnen te slepen. De laatste partij tussen ben en Marcel ging er spannend aan toe maar met de gamestanden 11-8, 11-7, 11-13 en 12-10 wist Ben toch de winst te pakken. De uitslag van deze wedstrijd werd daardoor Bentech metaal – Petit Restaurant De Buffel 3-2. In de tweede wedstrijd Nam Gert-Jan het als eerste op tegen Corneel en won deze partij in drie games. De tweede partij werd in drie games door Quirijn van Florian gewonnen. De dubbelpartij werd in drie games in het voordeel van Corneel en Quirijn beslist. In de vierde partij wist Florian in drie games te winnen van Corneel. De laatste partij zou de doorslag geven welk team er met de winst van deze avond aan de haal ging. In deze spannende partij trok Gert-Jan met 9-11, 10-12, 12-10 en 6-11 aan het langste eind. Einduitslag MostWantIT 1 – Sjandy & Co 2-3. In de laatste wedstrijd moest Paul het als eerste opnemen tegen Jan. Ondanks de strijd van Paul won Jan in vier games. Daarna was het de beurt aan Reynier om het Sander moeilijk te maken. Maar Sander won deze partij ondanks een zware eerste game 12-14. In de dubbelpartij hadden de mannen van A.G. Transport B.V. drie games nodig om het derde punt binnen te slepen. In de vierde partij tussen Reynier en Jan liet Reynier Jan knap zweten. Want Jan wist pas na vijf games met de standen 13-11, 7-11, 11-6, 9-11 en 8-11 de winst te pakken. De laatste partij tussen Paul en sander werd in drie games door Sander beslist. Einduitslag Vos Occasions 2 – A.G. Transport B.V. 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 2 10
Bentech metaal 2 6
Petit Restaurant De Buffel 2 5
MostWantIT 1 2 4
Sjandy & Co 1 3
Vos Occasions 2 2 2
MostWantIT 2 1 0

In poule A stonden Eric Bruinekreeft en Erik Verzijl van InnovaN tegenover Diederik Vos en Jeffrey Vonk van VosOccasions 1 en in de andere wedstrijd streden Jeffrey van Eek samen met Edwin vonk namens Sassenus Packaging en Pieter van den Berg samen metNiels Bremer van CMSI360 tegen elkaar. Eric nam het ans eerste op tegen Diederik en Diederik wist in vier games Eric te verslaan. Daarna moets Erik het opnemen tegen Jeffrey. Ook Jeffrey had vier games nodig om de winst te pakken. In de dubbelpartij moest er zelfs een vijfde game aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar aan te wijzen. En dit winstpunt ging naar de mannen van vos Occasions. In de vierde partij wist Erik ten koste van Diederik in vier games de winst te pakken. De laatste partij tussen Eric en Jeffrey was in vier games de winst voor Jeffrey. Einduitslag InnovaN – Vos Occasions 1 1-4. In de andere wedstrijd in deze poule begon Jeffrey tegen Pieter de eerste partij. Pieter had slechts drie games nodig om het eerste punt binnen te slepen. In de tweede partij had Edwin ook maar drie games nodig om Niels van zich af te schudden, De dubbelpartij werd in drie beslist door de mannen van Sassenu Packaging. De vierde partij ging ook in vier games naar Pieter die Edwin versloeg. De laatste partij had vijf games nodig om de winnaar aan te wijzen. Met de gamestanden 11-4, 8-11, 9-11, 11-5 en 17-15!!!!ging dit winstpunt naar Jeffrey en Edwin. Einduitslag Sassenus Packaging – CMSI360 3-2.

Stand A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 2 7
CMSI360 2 6
Vos Occasions 1 1 4
InnovaN 2 2
Wim van Dam Sierbestratingen 1 1

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot volgende week.