De 2e helft van de voorjaarscompetitie is van start gegaan.

Donderdagavond werden er vijf van de zeven geplande wedstrijden gespeeld. In poule A werd één wedstrijd, in poule B en C werden twee wedstrijden gespeeld.

In poule B stonden de mannen Winston en Marcel van Manen namens Petit Restaurant De Buffel tegenover Martin Verzijl en Bert Admiraal namens Kippaleis. Marcel stond als eerste tegenover Martin en moest in twee games de winst aan Martin laten. Bert had een derde spannende game (18-21) nodig om het tweede winstpunt te pakken voor Kippaleis. In de dubbelpartij maakten Martin en Bert korte metten met Marcel en Winston in twee games. In de vierde partij tussen Winston en Martin had ook Martin een derde game nodig om de winst te pakken. De laatste partij tussen Marcel en Bert werd in twee games beslist in het voordeel van Bert. Einduitslag Petit Restaurant De Buffel – Kippaleis 0-5. De andere wedstrijd in poule B ging tussen Goudreinet & De Koopman 1 en MostWantIT 2. Joop Spijker beet namens Goudreinet & De Koopman 1 het spits af tegen Allard Looyé. In twee games won Joop deze partij. De tweede partij tussen Marnix Blok en Bart van Manen namens MostWantIT 2 werd ook in twee games beslist door Marnix. De dubbelpartij ging wederom in twee games naar Joop en Marnix. De vierde partij won Joop ook in twee games. In de laatste partij wist Bart het Marnix in de tweede game behoorlijk lastig te maken, want de uitslag van van deze game was 21-18! Maar helaas ging voor Bart en Allard het laatste winstpunt ook naar de mannen van Goudreinet & De Koopman 1. Uitslag 5-0 voor Goudreinet & De Koopman 1.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 5 22
Goudreinet & De Koopman 1 5 14
Scheerder 4 10
Petit restaurant De Buffel 5 10
MostWantIT 2 5 4

In poule C stonden de dames Conny Binsbergen en Dily Rosendaal van MostWantIT 1 tegenover de dames van Goudreinet & De Koopman 2 Greet Roseboom en Wil Ditewig. In de eerste partij had Conny drie games nodig om Greet van zich af te schudden. Dily deed Wil in twee games de das om. De dubbelpartij ging het derde winstpunt ook in twee games naar Conny en Dily. In de vierde partij tussen Dily en Greet was het winstpunt in het voordeel van Dily. In de laatste partij kon Wil helaas de eer voor Goudreinet & De Koopman 2 niet hoog houden. Ook het laatste punt ging naar de dames van MostWantIt 1. Uitslag 5-0 voor MostWantIt 1. De andere wedstrijd ging tussen Ton Snijders en Anne namens Autobedrijf Jacco de Gooijer en Florian Scholten samen met Adrie van Dorp namens Vakgarage van Middelkoop. In de eerste partij tussen Anne en Florian bood Anne goed tegenstand, want in de tweede game werd het 18-21. Leuk voor Florian, maar Anne had wel meer verdient voor haar inzet. In de tweede partij stonden Ton en Florian tegenover elkaar, omdat Adrie van Dorp pas later kon komen. Florian sloeg in twee games met 13-21 en 15-21 Ton van tafel af. De dubbelpartij ging ook in twee games naar Florian en Adrie. In de vierde partij stond Anne tegenover Adrie. Ook Adrie had maar twee games nodig om het winstpunt te pakken. Ton kon in de laatste partij tegen Adrie het tij in drie games niet keren, want de derde game ging Ton met 18-21 tegen Adrie ten onder. Hierdoor kwam de einduitslag op 0-5 in het voordeel voor de mannen van Vakgarage van Middelkoop.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Autobedrijf Jacco de Gooijer 5 15
Vakgarage van Middelkoop 5 13
De Kantoorspecialist 3 11
Goudreinet & De Koopman 2 4 10
MostWantIT 1 5 6

In poule A werd alleen de wedstrijd tussen CMSI360 tegen Team SKF gespeeld. De andere wedstrijden tussen Van Braak Accountants tegen Sassenus Packaging en Vos Occasions tegen Wim van Dam Sierbestratingen zijn naar de inhaalavond op donderdagavond 9 juni verplaatst. Namens CMSI360 stond Pieter van den Berg tegenover Jeffrey van Eek namens Team SKF. Met twee dezelfde gamestanden 21-17 was het eerst punt voor Pieter binnen. De tweede partij tussen Jorai Hessing en Jeffrey Vonk ging in twee games naar Jeffrey. De dubbelpartij werd óók in twee games beslist door de Jeffrey’s. De vierde partij ging tussen Jorai en Jeffrey van Eek en werd gewonnen door Jeffrey. De laatste partij ging tussen Pieter en Jeffrey Vonk. Pieter had maar twee games nodig om Jeffrey van zich af te schudden. Einduitslag 2-3 voor Team SKF.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 6 23
CMSI360 5 20
Van Braak Accountants 5 10
Vos Occasions 5 10
Wim van Dam Sierbestratingen 4 8
Sassenus Packaging 5 4

Wij wensen iedereen een fijn weekend toe en tot donderdagavond!