De 2e helft van de bedrijven-najaarscompetitie is begonnen!

De herfstvakantie zit er weer op en wij zijn gisteren met de 2e helft van de bedrijven-najaarscompetitie begonnen. Er werden totaal vijf wedstrijden afgewerkt.

Poule A:

In poule A stond om 20:00 uur van Braak Accoutants tegenover Kippaleis. Zowel Kevin als Mark van Van Braak Accountants hadden beiden 3 games nodig om Wim van Kippaleis op de knieën te krijgen. De dubbelpartij en de enkelpartijen tegen Bert werden allen in twee games beslist. Einduitslag 5-0 winst voor de mannen van Van Braak Accountants. De andere partij in deze poule stond om 20:45 uur gepland. Deze partij ging tussen Sjon en Jan van Wim van Dam Sierbestratingen en Diederik en Jeffrey van Vos Occasions. Ook hier was het éénrichtingsverkeer, maar Diederik had wel drie games nodig om van Sjon te winnen. De tweede game van de dubbelpartij was heel spannend. Die ging namelijk in 26-28 naar de mannen van Vos Occasions. Kortom werd er met 0-5 door Vos Occasions gewonnen.

Koploper is Sassenus Packaging.

         

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 5 18
Wim van Dam Sierbestratingen 5 16
Vos Occasions 3 12
Van Braak Accountants 5 12
Kippaleis 6 2

Poule B:

In  poule B stonden ook twee wedstrijden op het programma. Scheerder moest aantreden tegen de mannen van De Goudreinet & De Koopman 1. De eerste partij ging tussen Joop en Jan, waarbij Jan voor Scheerder het eerste punt in drie games wist te bemachtigen. De tweede partij tussen Bert en Marnix ging in twee games naar Marnix. In de dubbelpartij hadden Joop en Marnix drie games nodig om van Jan en Bert te winnen. In de vierde en vijfde wedstrijd hadden Joop en Manix twee games nodig om Jan en Bert van zich af te schudden. 1-4 winst voor De Goudreinet & De Koopman 1. De andere wedstrijd ging tussen Petit Restaurant De Buffel en MostWantIt 1. Winston wist in twee games te winnen van Bart uitkomend voor MostWantIT 1. De tweede partij tussen Jelle en Henk werd ook in twee games beslist in het voordeel van Henk. In de dubbelpartij ging de winst in twee. games 21-16 en 21-13 naar Winston en Jelle. De vierde partij tussen Jelle en Bart ging ook in 2 game weer naar Petit Restaurant De Buffel. De laatste partij tussen Jelle en Henk werd beslist in 2 games in het voordeel van Henk. Eindstand 3-2.

Koploper is De Goudreinet & De Koopman 1.

         

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 6 23
Scheerder 6 19
Petit Restaurant De Buffel 6 12
MostWantIT 1 6 7

Poule C:

In poule C werd één wedstrijd gespeeld, want de wedstrijd tussen De Kantoorspecialist en De Goudreinet & De Koopman 2 is verplaatst naar de inhaalavond op 2 december aanstaande. MostWantIt 2 moest het opnemen tegen Vakgarage van Middelkoop. De dames Conny en Dily stonden tegenover Adrie en Florian. Conny moest het in de eerste partij opnemen tegen Adrie. Adrie besliste in twee games met de standen 20-22 en 13-21 de partij. De tweede partij tussen Dily en Florian had een spannende derde game nodig om de winnaar aan te kunnen wijzen. Dily presteerde het om de laatste game naar zich toe te trekken met de eindstand 22-20. Ook gingen de dames van MostWantIt in de dubbelpartij in drie games met de winst er vandoor. In de vierde wedstrijd tussen Dily en Adrie ging de winst in twee games naar Adrie. De vijfde en laatste partij tussen Conny en Florian was de winst in twee games voor Conny. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Conny en Dily.

Koploper is De Kantoorspecialist.

         

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 4 14
Autobedrijf de Gooijer 4 13
Most WantIT 2 5 11
Vakgarage van Middelkoop 4 8
De Goudreinet & De Koopman 2 3 4

Het was weer een gezellige avond met “good old” Jan!

Tot volgende week allemaal.