De 1e helft van de bedrijvencompetitie zit erop en Bert support zijn medespeler Jan!

Gisteravond  werd de vijfde ronde van de bedrijvencompetitie gespeeld en hiermee zat de eerste competitiehelft erop.

Er werd een volledig programma afgewerkt met 3 wedstrijden in Poule A, 2 wedstrijden in poule B en C.

In poule c stonden de teams van Vakgarage van Middelkoop en Goudreinet & De Koopman 2 tegenover elkaar. De eerste partij tussen Florian Scholten en Greet Roseboom gin in twee games naar Florian voor Vakgarage van Middelkoop. De tweede partij tussen Adrie van dorp en Bas Slotboom werd ook in twee games door Bas beslist. De dubbelpartij ging de winst ook naar het team van Goudreinet & De Koopman 2. Greet wist ook in twee games van Adrie te winnen en Bas deed hetzelfde tegen Florian. Hierdoor kwam de eindstand 1-4 in het voordeel van Goudreinet & De Koopman 2 ten goede. De andere wedstrijd ging tussen koploper De Kantoorspecialist en de nummer twee Autobedrijf Jacco de Gooijer. Sjan Landwaart beet voor Autobedrijf Jacco de Gooijer het spits af tegen Bernard Sligtenhorst van De Kantoorspecialist. Met twee spannende games 20-20 en 23-21 trok Sjan aan het langste eind. De tweede partij ging tussen Ton Snijders en Rick Henzen. Er waren drie games nodig om een winnaar aan te wijzen. De eerste game ging naar Rick en de tweede naar Ton. In de derde game trok Ton door onder andere een paar randballen de winst naar zich toe. Ook in de dubbelpartij waren drie games nodig om een winnaar aan te wijzen. Deze partij werd uiteindelijk gewonnen door de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. De winst in de vierde partij ging in twee games naar Bernard die achteraf de eer redde voor De Kantoorspecialist. De laatste partij tussen sjan en Rick werd ook in 2 games beslist met de standen 21-17 en 21-19. Hierdoor werd de einduitslag 4-1 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer. Deze avond waren de dames Dily en Conny van MostWantIt 1 vrij. Autobedrijf Jacco de Gooijer is de nieuwe koploper in poule C.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Autobedrijf Jacco de Gooijer 3 12
De Kantoorspecialist 3 11
Goudreinet & De Koopman 2 2 8
Vakgarage van Middelkoop 4 8
MostWantIT 1 4 1
Vrij 0 0

In poule B Stonden de teams van MostWantIT 2 en Kippaleis aan de tafel. De eerste partij tussen Bart van Manen en Bert Admiraal ging in twee games naar Bert. De tweede partij moest Allard Looyé het opnemen tegen Gina van Poolen. De eerste game ging vrij eenvoudig naar Gina, maar de tweede partij ging voor Gina niet echt van een leien dakje. Uiteindelijk won Gina toch met de gamestand 19-21! Ook de dubbelpartij ging in twee games naar het team van Kippaleis. de vierde partij ging werd door Bert van Allard gewonnen in twee games met exact dezelfde gamestanden 16-21. In de laatste partij kon Bart helaas geen vuist maken om het laatste punt voor MostWantIT 2 binnen te slepen. Einduitslag 0-5 in het voordeel van de koploper in poule B. De andere wedstrijd ging tussen Goudreinet & De Koopman 1 en Scheerder. Marnix Blok wist in twee games tegen Jan van der Staaij et eerste winstpunt binnen te halen voor Goudreinet & De Koopman 1. Bert Blankestijn wist het eerste punt ten koste van Eveline Rooseboom voor Scheerder binnen te halen., ondanks dat de tweede games pas bij 20-22 werd beslist. De dubbelpartij ging in drie games naar Jan en Bert. In de vierde partij kon Eveline helaas geen vuist maken om van Jan te winnen. De laatste partij tussen Marnix en Bert besliste Marnix in twee games. De einduitslag kwam hierdoor op 2-3 in het voordeel van Scheerder. Kippaleis blijft koploper in poule B.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 4 17
Scheerder 4 10
Petit restaurant De Buffel 3 8
Goudreinet & De Koopman 1 3 6
MostWantIT 2 4 4
Vrij 0 0

         

In poule A ging de eerste wedstrijd tussen Team SKF en Sassenus Packaging. In de eerste partij stonden Jeffrey van Eek en Jean Paul Haenen tegenover elkaar. Jeffrey had twee games nodig om de winst te pakken. Daarna moesten Jeffrey Vonk en Diederik Blok namens Sassenus Packaging aantreden. Ook deze Jeffrey had twee games nodig om het punt binnen te halen. De dubbelpartij ging de twee Jeffrey’s minder makkelijk af, want in deze partij hadden zij drie games nodig om het derde winstpunt binnen te slepen. De vierde partij tussen Vonk en Jean Paul ging met de standen 21-18 en 22-20 toch nog naar Jeffrey. De vijfde en laatste partij kon Diederik het tij niet keren en verloor in twee games van Jeffrey van Eek. Einduitslag 5-0 winst voor Team SKF. In de tweede wedstrijd stonden Erik Verzijl en Pieter van de Berg namens CMSI360 aan de tafel en aan de andere kant stonden de gebroeders Vos van Vos Occasions. Erik Verzijl had tegen Diederik Vos drie games nodig om zich als winnaar uit te roepen. Pieter van de Berg ging in de tweede partij ook met de winst er vandoor. De dubbelpartij werd ook in twee games beslist in het voordeel van CMSI360. Daarna kwam Pieter tegen Wilbert in actie en ook dat punt ging naar Pieter. De laatste partij tussen Erik en Diederik liet Erik er ook geen graas over groeien en pakte het vijfde winstpunt. Einduitslag CMSI360 – Vos Occasions 5-0. De laatste partij voor deze avond ging tussen de mannen van Van Braak Accountants en de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen. Maurits van de Loo beet het spits af tegen Sjon Willemsen. In drie games wist Maurits het punt binnen te halen. De tweede partij tussen Kevin van de Lustgraaf namens Van Braak Accountants en Jan van Manen ging met een derde gamestand van 22-20 nipt naar Kevin. De dubbelpartij wisten Sjon en Jan in twee games te winnen. In de vierde partij had Kevin wederom drie games nodig om van Sjon te winnen. Helaas voelde Jan zich niet lekker worden en kon de vijfde partij niet spelen, waardoor het winstpunt automatisch naar Maurits ging. De einduitslag kwam hierdoor op 4-1 in het voordeel van Van Braak Accountants. Wij wensen Jan beterschap en hopen hem gauw weer bij de club te zien binnen lopen. Koploper in poule A blijft Team SKF.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 5 20
CMSI360 4 18
Vos Occasions 5 10
Wim van Dam Sierbestratingen 4 8
Van Braak Accountants 4 5
Sassenus Packaging 4 4

 

En óók Cor Veenhuis is vaak op de donderdagavond in het clubhuis te vinden.

Een trouwe supporter!

Aankomende donderdagavond 14 april staan er vier wedstrijden op de inhaalavond gepland.

Wij wensen iedereen een fijn weekend toe en zien jullie allemaal graag weer donderdagavond 21 april.

Tot dan!