Vrijdag 19 januari was de speelzaal in ons gebouw uitgeruimd voor de deelnemers aan de Pubquiz. Dit evenement kent al een lange historie in de geschiedenis van onze club. Dit keer was het de dertiende editie. De deelname was ook een record met maar liefst 17 teams van vier tot zes deelnemers. Sommige van die teams hebben al meer dan tien keer hun hersenen gepijnigd voor de goede antwoorden. Bijzonder aan de avond was dat er een echte sponsor was gevonden: CAN CertificeringsAdvies Nederland. Partner in certificeren!

Eén partner voor alle activiteiten op gebied van bedrijfs- en persoonscertificeringen; dat is CertificeringsAdvies Nederland. Voor grote en kleine bedrijven, in diverse branches en binnen allerlei thema’s: wij zijn de partner in certificeren. Binnen deze scope bieden wij diverse diensten aan, zijn wij een bron van kennis en inspiratie en helpen wij je op weg naar resultaat!

www.certificeringsadvies.nl

We speelden met elkaar zes ronden van tien vragen en daar tussendoor het spel Petje Op en Petje Af voor extra punten. De vragen bestreken een heel breed terrein en waren zeker geschikt voor alle leeftijden. Nog iets bijzonders: de mobieltjes werden opgeborgen in een papieren zak. Voor sommigen wel een heel pijnlijk punt.
Na veel rekenwerk konden wij (Ronald en Henk) iets na elf uur de prijzen uitreiken. Eerst hebben we onze dank uitgesproken aan alle mensen achter de schermen: bar, prijzen, techniek enz.

De eerste prijs ging naar Verstand op Nul met 69,5 punt
Op de tweede plaats: Team, Barend met 66,5 punt
Het brons was voor Haenen, Kip enz na een schout-out met team Tafel Achterin met 63 punt.
De Poedelprijs ging, bijna traditioneel, naar: Team Stamtafel met 38,5 punt

Ronald en ik hebben veel plezier beleefd aan deze avond en ik heb gezien dat dat voor iedereen het geval. Iedereen heeft weer eens inzicht gekregen in de hiaten in haar/zijn kennis.

Henk Brouwer