Afsluiting voorjaarsbedrijvencompetitie met het dubbeltoernooi en de prijsuitreikingen!

Donderdagavond werd de voorjaarsbedrijvencompetitie traditioneel met het dubbeltoernooi en de prijsuitreiking afgesloten.

Er hadden zich 36 spelers en speelsters voor het dubbeltoernooi opgegeven en werden in 4 poules ingedeeld. In poule A en B waren elk 5 koppels ingedeeld en in poule C en D elk 4 koppels. Het ging er spannend aan toe, want de duo’s waren knap aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk stonden Pieter van den Berg en Gerry-Ellen Blankestijn in de finale van poule A en B tegenover Jeffrey Vonk en Jan van Manen. Jeffrey en Jan wisten deze finale te winnen en gingen er met de (drank)prijzen vandoor. In de finale van poule C en D stonden Jan van der Staaij samen met Ben Schouten in de finale tegenover Gert Schot en Arwie Ruitenberg. Deze finale werd gewonnen door Gert en Arwie die daardoor ook de (drank)prijzen in ontvangst mochten nemen.

         

Gefeliciteerd heren!

 

Na de prijsuitreiking van het dubbeltoernooi kwam het moment suprême, want de Kampioenen van de bedrijvencompetitie werden bekend gemaakt.

 

Kampioen in poule A is geworden het team van Sassenus Packaging bestaande uit Erik Verzijl, Edwin Vonk en John Willemsen.

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 

Kampioen in poule B is geworden het team van E-HealthCheck bestaande uit Maickel Kosterman, Ronald Kosterman en Christa van Rooijen.

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 

Kampioen in poule C is geworden het team van De Kantoorspecialist bestaande uit Bas Slotboom, Bernard Sligtenhorst en Rick Henzen.

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 

De procentenbeker in poule A is voor Pieter van den Berg van CMSI360 met een percentage van 100% winst!

De procentenbeker in poule B is voor Maickel Kosterman van E-HealthCheck die net als Adriaan Hakkert van Autobedrijf Jacco de Gooijer een percentage van 95% winst had.

Maar het onderling resultaat gaf de doorslag dat de procentenbeker voor Maickel Kosterman was.

De procentenbeker in poule C is voor Bas Slotboom van De Kantoorspecialist met een percentage van 100% winst!

Bas, lang gewacht en eindelijk verdiend gewonnen!

 

Iedereen bedankt voor de inzet en aanwezig tijdens de wedstrijden en het eindtoernooi.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe

en

zien jullie medio september weer bij de najaarsbedrijvencompetitie.

Met sportieve groeten,

Jelle en Ton