Halverwege de bedrijvencompetitie

Afgelopen donderdag was het wederom zeer gezellig. Ondanks het feit dat 2 duels helaas niet doorgingen, bleek dit niet in de zaal. Er werd weer om elke bal gestreden.
In de A-poule moest koploper HZW het hoofd buigen voor Ven Dam Sierbestrating. Vader en zoon v.d. Loo deden wat ze konden maar de net herstelde Sjon Willemse wist knap van vader te winnen. Jan van Manen bleek geen last meer te hebben van een jetlag en wist zijn beide partijen overtuigend te winnen. Ook het dubbel = ging naar Van Dam. 4-1 was de eindstand. Bij Aristo tegen Hardeman 1 was Kevin v.d. Lustgraaf de grote man. Hij was te sterk voor zowel Rob van Genderen als Rick den Hertog. Door eveneens het dubbel te winnen, was de zege met 3-2 een feit.

In de B-poule was Hardeman 2 duidelijk te sterk voor Breman. Hoewel Fabio Martina en Marnix Blok er alles aan deden om bij te blijven, wist alleen Marnix van de knap spelende Gina van Poolen te winnen. Bert Admiraal bleef ongeslagen en heeft zijn vakantie dan ook meer dan verdiend. Bij Voskuilen tegen De Indruk 1 Bert Blankensteijn en Jan v.d. Staaij de uitblinkers. Bert bleef ongeslagen en Jan verloor van een goed spelende Ewout Hooijer. Samen met Jelle v.d. Coelen wist Ewout ook nog het dubbel te winnen, met een 3-2 uitslag in het voordeel van Voskuilen tot gevolg.

In de C-poule kwamen de zusjes v.d. Brink toch wat te kort tegen de met overtuiging spelende Susette Hooijer en Conny van Binsbergen. Alleen tegen Marianne verloor Susette een game. Een knappe 5-0 overwinning dus. Ton Snijders en Greet Roseboom van Van Hunnik 2 konden niet verhinderen dat Henk van Tent en A3 van Dorp er met een vliegende start van door gingen. Alleen Ton wist A3 van het lijf te houden, waardoor Ponsen 2 met deze 4-1 overwinning de aansluiting met
top blijft behouden.
Volgende week zijn er geen wedstrijden i.v.m. voorjaarsvakantie. Dus ga wat extra trainen, zodat jullie er op 9 maart weer vol tegenaan kunnen.

Standen Voorjaar 2017