18+

Soms, waarde lezer, denk je verdwaald te zijn. Je pakt thuis je tas is met de benodigde spullen, je rijdt naar SKF, je schudt de hand van je tegenstander en je gaat tafeltennissen. Niets aan de had zou je zeggen. Tot een aantal geluiden tot je doordringen die je toch een soort van verdwaasd om je heen laten kijken. Waar. Ben . Ik. Beland? Afgelopen donderdag werd er tijdens de wedstrijden regelmatig naar tafel 3 gekeken of het wel goed ging. Frida was daar namelijk aan het spelen; nu levert dat meestal al een overvloed aan gilletjes, verrukte uitroepen en wat al meer op. Toen echter donderdag Frida ineens wel heel hard “Lekker” door de zaal riep, stopte het spel op elke tafel. Waar. Ben. Ik. Beland?  We hoorden Henk van Tent nog iets roepen over “Beurt”en ieder probeerde zich weer te concentreren op het spel. Het kan allemaal tijdens onze BC op de donderdagavonden. We naderen het einde van de voorjaarscompetitie en de kampioenschapskandidaten beginnen zich af te tekenen ten opzichte van de rest. Vanavond alweer een ronde. Laat je door niets of niemand weerhouden om af te reizen naar de Wageningselaan; om te spelen, om je te verbazen of gewoon, voor de gezelligheid.
In de C-poule werd al snel duidelijk waarom Frida van Roekel zo enthousiast was. Ze won samen met Conny van Binsbergen met 4-1 van De Indruk. De winst in het lang durende dubbelspel tegen Bart van Manen en Henk van Tent leidde tot veel vreugde en uiteindelijk een 4-1 overwinning. Koploper Hardeman2 verloor toch verrassend van De Gooijer met 2-3. Sjan Landwaart was niet te kloppen en versloeg zowel Jan als Tang. Middelkoop versloeg Van Hunnik 2 met 3-2. Ton Snijders pakte beide punten voor Van Hunnik. Greet Roseboom verloor wel van Florian en A3.
De B-poule was met opnieuw de vader-zoon Van der Staay een blikvanger. Patrick kende geen mededogen deze keer en won in twee games. Hij kreeg goede support van Lars van de Lagemaat die ook ongeslagen bleef. Scheerder-Voskuilen dus 5-0. Breman versloeg De Indruk met 4-1. Het begon al met een daverende verrassing omdat John Paul Kelderman de meerdere was over Jelle van der Coelen. Ewout Hooijer won nog wel van John Paul, maar daarmee was het klaar voor Van Hunnik. Het Kippaleis kan het kampioenschap nauwelijks meer ontgaan na de 4-1 overwinning op De Indruk. Ook hier een spectaculair begin, omdat Evelien Tibboel procentenkoning Sander Heijnekamp versloeg. Sander nam daarna nog wel revanche met een zwaar bestreden overwinning op ondergetekende.
In de A-poule speelde Kleertjes.com twee wedstrijden. Tegen Sassenus werd het 3-2 en tegen PinQ 4-1. Rick den Hertog was weer eens aanwezig en won vier partijen. Marc Sassenus won nog van Jean Paul Haenen en samen met Mees Anbeek ook nog de dubbel voor de twee punten. Bij PinQ redde Jacco de Gooijer de eer, Thijs van der Coelen bleef deze avond een keer puntloos.