Speelronde twee jeugd

Afgelopen zaterdag was het weer lekker druk bij SKF. Alle 8 de jeugdteams mochten aantreden in hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Hierbij de resultaten.

SKF 1 had een moeilijke middag en deelde de punten met Enjoy&Deploy Taverzo 1 dat vorige week nog klopt kreeg van ons tweede jeugdteam. Voor SKF wisten Wisse en Felicia tweemaal te winnen, Erik voegde er een overwinning aan toe. SKF 2 haalde uit met een 9-1 overwinning op Alexandria’66 1. Douwe zou vanwege ziekte niet spelen maar omdat er geen invallers beschikbaar waren besloot hij er toch maar het beste van te maken. En dat lukte! In zijn eerste wedstrijd verloor hij nipt in vijven, zijn andere twee wedstrijden werden winnend afgesloten. Thijs en Romano kwamen niet in de problemen en wonnen samen ook de dubbel. Een mooie dikke uitslag! SKF 1 en SKF 2 staan bovenaan, maar hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

SKF 3 versloeg Bit.nl 2 met 7-3. Harm, die normaal gesproken niet zoveel verliest in de landelijk C verloor zaterdag tweemaal. Jasper was deze keer de grote man met drie overwinningen, Simon deed niet veel voor hem onder met twee zeges. De dubbel zorgde voor het zevende punt.

SKF 4 deelde in de hoofdklasse de punten met Cevelum 3. Jeffrey en Ryan wisten tweemaal te winnen, Mitchel lukte dit ook bijna maar kon toch blij zijn met een overwinning. SKF 5 versloeg Hutaf 5 met 9-1. Niels en Samuel bleven ongeslagen tegen de Huissenaren, Luca gunde ze een eretreffer. SKF 6 versloeg Getavé 1 met 6-4. Met twee zeges konden Matthijs en Adrie helemaal tevreden zijn. Ook Kai kan trots zijn op zijn eerste overwinning in de derde klasse. Ook hier werd het dubbel gewonnen. SKF 7 verloor met 3-7 van Tik Hard 1. Het was simpel, twee tegenstanders waren te goed en dus moest er van de derde gewonnen worden. Dat lukte Manuel, Marnix en Olaf. Tot slot SKF 8 versloeg Bit.nl 6 met 7-3. Iris en Toine wisten hun drie wedstrijden te winnen en ook Stan deed met een hele mooie overwinning een flinke duit in het zakje.

Op zondag wisten Romano en Felicia de finale te halen van de Nationale Jeugdmeerkampen (zie ook elders op de site).

Komend weekend zijn er geen competitiewedstrijden en is iedereen een weekendje tafeltennisvrij.