Voor de nieuwe competitie die in september 2024 weer begint heeft TTV SKF de nieuwe teams weer rond.

Heren 1 zal na het vertrek van Emanuel Martins Ferrera gecompleteerd worden door 2 duitse spelers : Marco Stefanidis en Marko Panic.

Deze beide spelers zijn afkomstig uit de Duitse competitie. Door een nieuwe regelgeving in Duitsland is het spelers nu toegestaan om in een andere competitie uit te komen, naast de Duitse competitie.

SKF, dat na degradatie uit eredivisie, uit zal komen in de 1e Divisie wil zo snel mogelijk de stap terug omhoog weer maken.

Het huidige team van Floris Zur Muhlen, Pieter van de Berg en Dicky de Jong zal dus aangevuld worden met beide 20 jarige Duitse talenten, die beide ook in de Duitse competitie actief zullen blijven

Het is de bedoeling dat beide spelers om de beurt het huidige drietal van SKF gaan versterken.

Bij Dames 1 zal Gioia Cok het team komen versterken. Na het vertrek van Marlotte Staps die in goed overleg het nieuwe team van Belcrum in de eredivise gaat versterken, was er behoefte aan versterking van het team.

Mede door het feit dat de eredivisie poule bij de dames in de eredivisie  is gewijzigd naar 8 teams ipv 6 teams

Gioia heeft afgelopen jaren minder gespeeld, o.a. door verblijf in het buitenland maar zal nu dus weer de stap maken naar de damescompetie. Ze is weer volop in training en wil er voor het aanvang van het seizoen weer helemaal staan. Zij zal worden toegevoegd aan het team dat zal bestaan uit Carla Nouwen, Melanie Bierdrager, Xijin Zheng, Brenda Vonk en Robin Klomp.

Vanaf September 2024 zullen de nieuwe spelers te bewonderen zijn in het clubgebouw !