Pittige uitwedstrijden voor de selectieteams!

De mannen van AutobedrijfJaccodeGooijer/SKF 1 mochten afgelopen zaterdag op bezoek bij SVE in Utrecht, het team met onder meer oud-SKF’er Jelle Goossens. Helaas kon hij niet meedoen en vanwege verdere personele problemen moest er zelfs een invaller opgeroepen worden. Tegen Rogier Kessel, Quinten van Dissel en invaller Jasper Graaff wist het 1e herenteam vervolgens een dikke 8-2 uitslag neer te zetten. Dicky de Jong en Pieter van den Berg bleven ongeslagen, Erik Verzijl moest tweemaal een tegenstander feliciteren. Ook het dubbel van Dicky en Erik werd in winst omgezet. Deze overwinning is de volgende in een serie van goede uitslagen. AutoJ.deGooijer/SKF 1 bezet hierdoor momenteel de derde plaats in de 1e divisie. Komende week is het team vrij.

SKF 2, dat strijdt voor lijfsbehoud in de 2e divisie, speelde de lastige uitwedstrijd bij koploper US in Amsterdam. De Veenendaalers, spelend met Jeffrey Vonk, Edwin Vonk en Ricco Gerritsen, moesten met 8-2 hun meerderen erkennen in hun tegenstanders. Jeffrey Vonk was de grote man voor SKF met twee knappe overwinningen op Dylan Kret en Ivan Kahn. Behalve het dubbel, wat nipt verloren ging in de vijfde game, was er in de andere wedstrijden weinig aanspraak te maken op winst. Tot overmaat van ramp moest Edwin tijdens zijn tweede partij opgeven met een blessure. Hopelijk valt de aard van de blessure mee en kan hij in de komende wedstrijden weer zijn opwachting maken.
SKF 2 bezet voorlopig de vijfde plaats. Desondanks is de 4e plek, die goed is voor handhaving, zeker nog niet uit zicht en is alles nog mogelijk. Komende week gaat SKF 2 op bezoek bij Wilvo/ttv Bergeijk.

SKF 3 speelde een uitwedstrijd bij Woerden met o.a. oud-SKF’er Nick van Dijk in de gelederen. Vooraf werd deze wedstrijd gezien als een onvervalst kelderduel gezien de weinige punten die beide teams hadden weten te verzamelen in de voorafgaande wedstrijden. Helaas bleek ook nu het niveauverschil wat te groot en werden Jeffrey van Eek, André van Wijk en Rob van Genderen hardhandig met 10-0 teruggewezen. Jeffrey kwam nog het dichtst bij een overwinning maar verloor zijn eerste wedstrijd net met 16-14 in de vijfde game. André en Rob konden helaas geen potten breken.

SKF 3 bezet na vier wedstrijden de laatste plaats in de 3e divisie. Komende week wacht een pittige wedstrijd tegen koploper Tempo Team 4 uit Amsterdam.
Het 1e jeugdteam van SKF, uitkomend in Landelijk A, ging op bezoek bij Hilversum. Xijin Zheng bewees opnieuw in bloedvorm te zijn met winst in alle drie haar partijen. Bastian Ramakers en Iris Leskens konden hier helaas geen overwinningen aan toevoegen. Toch zal het, gezien de noeste arbeid die wekelijks aan de dag wordt gelegd in de trainingen, niet lang duren voordat ook zij hun eerste potje in Landelijk A kunnen bijschrijven. Het dubbelspel bleek ook een prooi voor de thuisclub en zo werd de uitslag 7-3 in het voordeel van Hilversum.
Na drie wedstrijden bivakkeert SKF 1 op de laatste plaats in hun poule. Volgende week wacht de verre uitwedstrijd naar Argus in Harkstede.

De dames van FysiotherapieScheepjeshof/SKF 1 kwamen afgelopen zaterdag niet in actie. Ook komend weekeinde hoeven zij geen wedstrijd te spelen.

Afdelingsteams hebben het lastig

SKF 4 heeft het voorlopig nog niet zo makkelijk in de promotiehoofdklasse. De uitwedstrijd tegen koploper Taflan werd, ondanks meerdere close games, helaas met 6-3 verloren. Diederick, Thijs en Albert wisten alle drie één potje te winnen. Albert boekte hiermee z’n eerste overwinning van het seizoen.
Momenteel bezet SKF 4 de vijfde plaats in hun poule. Komende vrijdag volgt de belangrijke thuiswedstrijd tegen hekkensluiter BIT.NL.

SKF 5 ging op bezoek bij TCB in Beuningen. Hier keken Ad, Adrie en David al snel tegen een 5-0 achterstand aan. Gelukkig kon David in zijn volgende wedstrijd het tij keren en wist hij vervolgens nog een potje naar zich toe te trekken. Het resultaat was een 7-2 nederlaag.
SKF 5 staat nu voorlaatste en moet alle zeilen bijzetten om zich nog te handhaven in de 1e klasse. Komende vrijdag kan er wel weer een goed resultaat geboekt worden wanneer de nummer laatst uit de poule, TIAN, op bezoek komt.

SKF 8 boekte afgelopen vrijdag opnieuw een overtuigende zege op weg naar het kampioenschap in de 5e klasse. Tegen HTTC’71 werd er met 7-2 gewonnen. Gerry-Ellen wist al haar wedstrijden te winnen en is daardoor nog steeds ongeslagen in de competitie. Wilbert en Anna moesten allebei eenmaal hun tegenstander feliciteren.
Door deze uitslag komt SKF 8 nog steviger aan kop en staan zij meer dan 10 punten voor op hun naaste belagers. Komende vrijdag hoeven ze geen wedstrijd te spelen.

De heren van SKF 6 en SKF 7 kwamen afgelopen weekeinde niet in actie. Zij spelen maandag thuiswedstrijden tegen respectievelijk Arena 1 en Rhenus 3.

Interessante strijd tussen SKF en BIT

SKF 2 boekte, in de strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse, een fraaie 6-4 overwinning op concurrent BIT.NL. Noppenkoning Toine bleef ongeslagen, Niels Bremer tweemaal en het dubbel zorgden voor de punten aan Veenendaalse kant. Niels Pater kon helaas niet tot scoren komen.
Door de overwinning is SKF 2 nu koploper met een kleine voorsprong op nr. 2 BIT.NL. Komende week gaan zij proberen deze voorsprong uit te breiden in de thuiswedstrijd tegen TVO.

SKF 3 speelde eveneens een belangrijke wedstrijd in de 1e klasse. Ook zij strijden om het kampioenschap en ook nu is BIT.NL de concurrent. Helaas werd er met 4-6 verloren. Rogier won tweemaal, Lauren één keer en het dubbel werd ook in winst omgezet. Manuel wist helaas geen punten daaraan toe te voegen.
Ondanks de nederlaag behoudt SKF 3 de koppositie met een minimaal verschil op achtervolger BIT.NL. Aanstaande zaterdag komt ONI op bezoek.

SKF 4 kende een lastige thuiswedstrijd tegen koploper HTTC’71. Daniël, Stan en Hugo deden er alles aan maar kwamen helaas niet verder dan een 2-8 nederlaag. Daniël wist één tegenstander te verslaan en in het dubbel met Hugo nog een wedstrijd in winst om te zetten.
SKF 4 staat momenteel voorlaatste in de 2e klasse maar heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed waardoor handhaving heel goed mogelijk is. Komende zaterdag spelen zij thuis tegen TVO.

In de 3e klasse stond opnieuw een strijd tussen SKF en BIT.NL op het programma. Beide teams, strijdend voor de koppositie, moesten genoegen nemen met een 5-5 gelijkspel. Aan Veenendaalse kant wonnen Just, David en Joran allemaal één keer en werd het dubbel omgezet in winst. Een opgave van een tegenstander leverde het vijfde punt op.
Door deze uitslag bezet SKF 5 nog steeds de 2e plaats in de poule. Komende zaterdag komt TVO op bezoek in Veenendaal.

SKF 7 speelde een uitwedstrijd tegen Treffers in Arnhem. Helaas waren zij niet opgewassen tegen hun tegenstanders en moesten ze een 8-2 nederlaag incasseren. Jorian en Daan wisten nog wel een potje te winnen maar daar bleef het bij.
Door deze uitslag staat SKF 7 nu voorlopig vierde. In dezelfde poule kwam SKF 6 niet in actie; zij behouden wel hun koppositie.
Komende zaterdag speelt SKF 6 een thuiswedstrijd tegen ONI en gaat SKF 7 op bezoek bij Zevenaar.