Ook de 3e helft was weer gezellig!

Gisteravond werd de 2e ronde van de bedrijvencompetitie gespeeld. In de A poule stonden Sassenus Packaging en Van Braak Accountants tegenover elkaar en de andere wedstrijd ging tussen Wim van Dam Sierbestratingen en Kippaleis. In 2 games wist Diederik voor Sassenus Packaging het eerste punt te pakken ten koste van Mark. Ook Jean Paul was op dreef en won beide enkelpartijen van Mark en Kevin. In de dubbelpartij ging de winst ook naar Diederik en Jean Paul. Kevin wist in de laatste partij tegen Diederik de eer te redden voor Van Braak Accountants. Eindstand 4-1 in het voordeel van Sassenus Packaging. Sjon en Jan hadden in alle partijen 2 games nodig om de winst naar zich toe te trekken voor Wim van Dam Sierbestratingen. Dit ging ten kosten van Kippaleis dat werd vertegenwoordigd door Wim en Martin van Zijl. Eindstand 5-0 voor Wim van Dam Sierbestratingen.

In poule B is er 1 wedstrijd verplaatst naar de inhaalavond op 14 oktober tussen Petit Restaurant De Buffel en De Goudreinet & De Koopman 1. Bakker Bart met Henk en Allard stonden vanavond tegenover de heren Bert en Jan van Scheerder. Henk moest het onderspit delven tegen Bert en verloor deze partij in 2 games. Daarna kwamen Allard en Jan in actie. De eerste game ging naar Allard, maar Jan stelde in de 2e en 3e game orde op zaken en trok uiteindelijk toch nog de winst naar zich toe. De dubbelpartij werd in 3 games beslist in het voordeel van Henk en Allard. De laatste 2 enkelpartijen tussen Allard en Bert en Henk en Jan gingen ook beiden naar het team van Scheerder in 2 games. Kortom eindstand 1-4 in het voordeel van Scheerder.

Tenslotte werden er door een aantal gastspelers ook 2 wedstrijden in poule C gespeeld. Te weten De Kantoorspecialist tegen MostWantIt en De Goudreinet & De Koopman 2 tegen Autobedrijf Jacco de Gooijer. Gert-Jan van MostWantIt was vanavond in de enkelpartijen onverslaanbaar voor Rick en Bernard van De Kantoorspecialist. Helaas moest Conny twee keer over in 2 games de winstpunten aan Rick en Bernard laten. De dubbelpartij ging ook naar Rick en Bernard. De einduitslag werd 3-2 in het voordeel van De Kantoorspecialist. De andere partij tussen De Goudreinet & De Koopman 2 kon ook gelukkig doorgaan, omdat er twee gastspelers mee wilden doen. Voor De Goudereinet & De Koopman2 was dit Marnix en voor Autobedrijf Jacco de Gooijer was dit Jacco himself. Greet stond in de 1e partij tegenover Ton. Ton pakte in 2 games het eerste winstpunt. Daarna had Marnix 3 games nodig om tegen Jacco de winst binnen te halen. De dubbelpartij ging in 2 games naar Jacco en Ton. In de 4e partij was Marnix een maatje te groot voor Ton en trok in 2 games de winst naar zicht toe. In de laatste beslissende partij won Jacco in 2 games van Greet en haalde daarmee het 3e winstpunt binnen. Einduitslag 2-3 voor Autobedrijf Jacco de Gooijer.

En om nog even op de titel terug te komen, het was weer vanouds gezellig in de 3e helft aan de bar. Rond 23:50 uur ging (zonder namen te noemen) de laatste weg, dat zegt genoeg!!!

Bedankt allemaal voor deze sportieve, gezellige avond. Tot volgende week.