Nederlandse Studenten Kampioenschappen

Op zondag 11 november worden de Nederlandse Studenten Kampioenschappen gespeeld. Deze NSK staat open voor fulltime studenten in Nederland (HBO en WO). Dit geldt ook voor mensen die minder dan een jaar geleden afgestudeerd zijn. Ook buitenlanders die in Nederland studeren kunnen deelnemen aan de NSK. Omdat dit evenement georganiseerd wordt door STT Hyperion onder auspiciën van Studentensport Nederland is lidmaatschap van de NTTB niet verplicht. Niet-leden die deelnemen aan de NSK zullen als daglid geregistreerd worden.

Let op: er worden 2 toernooien georganiseerd:

– van 10.00 tot 15.00 uur: NSK individueel (de echte titelstrijd)

– van 14.00 tot 18.00 uur: Ping Pong Studenten Team Cup (teams van 2 tot 4 studenten)

Studenten kunnen ook aan allebei deelnemen!

Zie https://www.nttb.nl/nieuws/nieuwe-studentenvereniging-tilburg voor meer informatie over studententafeltennis en STT Hyperion.

Deze NSK maken deel uit van een weekend vol tafeltennis in sporthal T-Kwadraat in Tilburg, waaronder het Jeugdranglijsttoernooi, het A-Jeugdranglijsttoernooi en de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Paratafeltennis. Daarnaast zijn er op zaterdagnamiddag en -avond nog twee side-events.

Voor een compleet overzicht zie https://www.nttb.nl/zuidwest/nieuws/jrw-tilburg-1011-november-2018-njk-para-en-studenten-kampioenschappen.

 

 

2018 Uitnodiging NSK Hyperion Tilburg

 

Wil je hieraan meedoen dan kun je je daar zelf voor inschrijven.