Terug van te lang weggeweest. Vrijdag 18 januari is het tijd voor een ouderwets avondje kaarten. Kunnen de spelers de spanning aan, hoe strak staan de gezichten. Wordt de juiste kaart wel op tafel gegooid of wordt er niet goed opgelet. Beleef het mee en geef je op. Leden van SKF, familie en vrienden, maar ook spelers van bevriende (tafeltennis)verenigingen kunnen meedoen. Het inschrijfgeld voor het koppelklaverjassen bedraagt 5 euro, jokeraars betalen 2,50 euro.

Vermeld bij bericht of je mee wilt doen met klaverjassen of jokeren.

Tijdens dit toernooi worden foto’s gemaakt voor de website en social media. Bij inschrijving geef je hier toestemming voor. Wil je niet gefotografeerd worden, geef dit dan aan bij de fotograaf.

Na inschrijving wordt je naam bij de deelnemers in dit bericht gezet, wil je dit niet laat dat dan weten bij inschrijving.

Deelnemers

• Anske Albers jokeren