Donderdagavond werden 4 van de 7 wedstrijden gespeeld!

Ondanks dat er maar vier van de zeven wedstrijden werden gespeeld, was het toch deze avond een gezellige boel. In poule B werden twee wedstijden gespeeld en in poule A en C werd één wedstrijd gespeeld.

In poule B nam Jan van der Staaij en Bert Blankestijn het namens Scheerder op tegen de mannen Jelle van der Coelen en Winston van Manen van Petit Restaurant De Buffel. Jan stond als eerste tegenover Jelle en dit werd in twee games door Jelle beslist. Daarna kwamen Bert en Winston in actie. Bert wist ook in twee games het eerste punt voor Scheerder binnen te halen. De dubbelpartij ging ook in twee games naar de mannen van Scheerder. De vierde partij tussen Bert en Jelle had een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Deze game werd met 21-13 in het voordeel van Bert beslist. Bij de laatste partij tussen Jan en Winston ging de winst in twee games naar Winston. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Scheerder. In de andere wedstrijd stonden Goudreinet & De Koopman 1 en Kippaleis tegenover elkaar. In de eerste partij moest Joop Spijker namens Goudreinet & De Koopman 1 het opnemen tegen Wim Verzijl van Kippaleis. Joop had twee games nodig om de winst binnen te halen. Daarna stonden Marnix Blok en Gina van Poolen namens Kippaleis tegenover elkaar. Marnix had het niet makkelijk tegen Gina. Er moest een derde game aan te pas komen om de winnaar aan te kunnen wijzen. Marnix trok met een eindstand van 21-17 in de derde game toch nog het tweede punt naar zich toe. Ook in de dubbelpartij moest er een derde game aan te pas komen. En wat voor game! Het team van Kippaleis wist het eerste punt met een eindstand 20-22 naar zich toe te trekken. De vierde partij tussen Marnix en Wim had ook al een derde game nodig. Maar ook deze game wist Marnix weer met 21-17 te winnen. De laatste partij ging in twee games naar Gina. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 1 – Kippaleis 3-2.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 6 24
Goudreinet & De Koopman 1 6 17
Scheerder 5 13
Petit restaurant De Buffel 6 12
MostWantIT 2 5 4

De enigste wedstrijd die in poule A werd gespeeld ging tussen de mannen Niels Bremer en Erik Verzijl van CMSI360 en Thijs van der Coelen en Diederik Blok namens Sassenus Packaging. De eerste wedstrijd ging tussen Niels en Thijs, waarin Thijs met de uitslagen 17-21 en 18-21 aan het langste eind trok. De tweede wedstrijd werd door Erik in twee games tegen Diederik beslist. Ook de dubbelpartij ging in twee games naar de mannen van CMSI360. De vierde wedstrijd tussen Erik en Thijs werd ook in twee games door Erik beslist. In de laatste partij was een derde game noodzakelijk om uit wijzen wie er met het winstpunt vandoor ging. Maar Niels stelde orde op zaken en trok het punt naar zich toe. Hierdoor kwam de eindstand op 4-1 in het voordeel van CMSI360.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 6 24
Team SKF 6 23
Van Braak Accountants 5 10
Vos Occasions 5 10
Wim van Dam Sierbestratingen 4 8
Sassenus Packaging 6 5

De enigste wedstrijd die in poule C werd gespeeld ging tussen Sjan Landwaart en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer en Bas Slotboom en Wil Ditiweg namen Goudreinet & De Koopman 2. Bas maakte in de eerste partij korte metten met Sjan in twee games door de winst met de standen 13-21 en 16-21 naar zich toe te trekken. In de tweede partij stond Ton tegenover Wil en had ook maar twee games nodig om de winst te pakken. De dubbelpartij had een derde game nodig, doordat Wil ook goed tegenstand bood. Maar ondanks Wil’s inzet ging de winst in de derde game toch nog naar Sjan en Ton. De vierde partij moest Sjan het opnemen tegen Wil. Sjan versloeg Wil en het derde punt was binnen. De laatste partij ging tussen Ton en Bas. Maar ook Ton was niet opgewassen tegen Bas, hoewel hij de eerste game nog wel bij kon benen. Maar met de gamestanden 18-21 en 14-21 moest Ton het punt aan Bas laten. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
Autobedrijf Jacco de Gooijer 6 18
Vakgarage van Middelkoop 5 13
Goudreinet & De Koopman 2 5 12
De Kantoorspecialist 3 11
MostWantIT 1 5 6

Wij hopen voor volgende week weer een compleet programma af te kunnen werken.

De spelers en speelster die zich voor het eindtoernooi willen opgeven,

kunnen dat aan Jelle of mij kenbaar maken. 

Wij bedanken onze (vak)fotografe voor het maken van de foto’s!

Fijn weekend allemaal en tot donderdagavond 12 mei.