Donderdagavond werd er in de bedrijvencompetitie flinke strijd geleverd.

Van de 8 wedstrijden die op het programma stonden werden 7 wedstrijden gespeeld. In poule A werd 1 wedstrijd van de twee wedstrijden gespeeld en in poule B en poule C werden ieder 3 wedstrijden gespeeld.

In poule A stond Sjon Willemsen met z’n teamgenoot Erik Verzijl van Sassenus Packaging tegenover de mannen Floris zur Muhlen en Jean-Paul Haenen namens InnovaN. Sjon werd in de eerste partij in twee games verslagen door Floris. In de tweede partij pakte Erik ten kosten van Jean-Paul in twee games de winst. De dubbelpartij had een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Deze laatste game werd met 19-21 door Floris en Jean-Paul gewonnen. In de vierde partij waren Erik en Floris aan elkaar gewaagd en ook hier moest een derde games de beslissing geven. Met de eindstand van 23-21 trok Erik nipt de winst naar zich toe. Sjon had in de laatste partij weer twee games nodig om Jean-Paul van zich af te schudden. Einduitlag Sassenus Packaging-InnovaN 3-2. De andere wedstrijd van deze avond tussen Wim van Dam Sierbestratingen en Vos Occasions is verplaatst naar donderdagavond 1 juni a.s..

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 9 26
Vos Occasions 8 24
InnovaN 7 17
CMSI360 7 17
Wim van Dam Sierbestratingen 7 11

         

         

In poule B moest E-HealthCheck met Maickel Kosterman en Christa van Rooijen het opnemen tegen Gert Schot en Jan van der Staaij uitkomende voor Scheerder, gastspeler Tom van de Loo samen met z’n vader Maurits van de Loo namen het namens Goudreinet & De Koopman 1 op tegen de dames Anna Seekles en Gerry-Ellen Blankestijn van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie en tot slot verscheen Gina van Poolen samen met Wim Verzijl aan de tafel namens Kippaleis tegen Marcel van Manen en Jelle van der Coelen die Petit Restaurant De Buffel vertegenwoordigden. Maickel nam het als eerste op tegen Gert en won deze partij in twee games. Daarna was het de beurt aan Christa en zij versloeg Jan ook in twee games. In de dubbelpartij boden Gert en Jan knappe weerstand, maar helaas voor hun ging het derde winstpunt met de gamestanden 21-17 en 21-17 ook naar het team van E-HealthCheck. De vierde partij kon Gert het tij niet keren en verloor deze partij in twee games van Christa. De laatste partij versloeg Maickel Jan in twee games en ondanks dat de mannen van Scheerder werden gesteund door hun teamgenoot Bert Blankestijn was de volle winst vanavond toch voor het team van E-HealthCheck. Einduitslag E-HealthCheck-Scheerder 5-0. In de tweede wedstrijd stond Tom als eerste tegenover Anna en Anna liet er geen gras over groeien on won deze eerste partij in twee games. Daarna maakt Gerry-Ellen het Maurits in de eerste game knap lastig. Maar toch trok Maurits met de gamestand 21-19 aan het langste eind. De tweede game werd ook door Maurits gewonnen en pakte zo het eerste winstpunt voor Goudreinet & De Koopman 1. De dubbelpartij ging er spannend aan toe. De eerste game was voor Anna en Gerry-Ellen. De tweede game ging naar vader en zoon van de Loo. De derde game moest de beslissing geven en dat het een spannende game werd was goed te zien en te horen. Helaas voor de dames van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie ging deze game ook maar net met 22-20 verloren. De vierde partij  ging tussen Maurits en Anna. Het zat Anna niet echt mee, waardoor zij na twee games de winst aan Maurits moest laten. De laatste partij werd door Gerry-Ellen in twee games van Tom gewonnen. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 1-Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 3-2. In de laatste wedstrijd ging Gina als eerste de strijd aan met Marcel. Gina had maar twee games nodig om Marcel met 21-10 en 21-10 te verslaan. Daarna was het de beurt aan Wim om het eventuele tweede winstpunt ten kosten van Jelle binnen te slepen. Dit lukte Wim ook in twee games. De dubbelpartij was volgens mij de snelste partij in deze wedstrijd. Gina en Wim wonnen namelijk met 21-4 en 21-8 van de Marcel en Jelle. Wim won in de vierde partij ook van Marcel, De laatste partij in deze wedstrijd was ook heel spannend, maar met de gamestanden 21-17, 19-21 en 15-21 redde Jelle de eer voor Petit Restaurant De Buffel door van Gina te winnen. Einduitslag Kippaleis-Petit Restaurant De Buffel 4-1.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 8 31
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 8 25
Goudreinet & De Koopman 1 8 23
Autobedrijf Jacco de Gooijer 7 18
Kippaleis 8 18
Scheerder 7 11
Petit Restaurant De Buffel 8 6

         

         

         

In poule C moest Bentech metaal met Martijn Dingemans en Tim van der Meer het opnemen tegen Corneel Jansen en Sjan Landwaart van Sjandy & Co, Bas Slotboom stond samen met Rick Henzen van De Kantoorspecialist tegenover Bart van Manen en Allard Looyé namens MostWantIT 2 en Greet Roseboom en Evelien Roseboom gingen namens Goudreinet & De Koopman 2 de strijd aan met Dily Rosendaal en Gertjan de Man die voor MostWantIT 1 uitkomen. Martijn moest als eerste tegen Corneel om de winst strijden. En Martijn kwam goed uit de startblokken en won in twee games. In de tweede partij stond Timo tegenover Sjan die in twee games won. De dubbelpartij had ook twee games nodig om de winnaar aan te wijzen. Dit waren de mannen van Sjandy & Co. De vierde partij ging er spannend aan toe, waarin Timo met de gamestanden 22-20 en 21-17 aan het langste eind trok. De laatste partij kon Martijn geen vuist maken tegen Sjan en verloor in twee games. Einduitslag Bentech metaal-Sjandy & Co 2-3. Bas stond als eerste aan de tafel tegenover Bart. Ondanks de aparte service van Bart, wist hij niet Bas te verschalken. De tweede partij was spannend en had een derde game nodig. Met de standen 22-20 12-21 en 21-12 sleepte Rick toch de winst naar zich toe. De mannen van De Kantoorspecialist hadden in de dubbel patij maar twee games nodig om het derde winstpunt te pakken. Ook het vierde punt wist Bart niet van Rick af te snoepen. In de laatste partij was Allard ook niet bij machten om de eer te redde en verloor deze partij in twee games van Bas. Einduitslag De Kantoorspecialist-MostWantIT 2 5-0. De laatste wedstrijd startte Greet tegen Dily en verloor deze partij in twee games. In de tweede partij liet Evelien zien goed in vorm te zijn en wist in twee games van Gertjan te winnen. Daarna kwam de dubbelpartij, maar helaas konden moeder en dochter Roseboom hierin niet het tweede winstpunt voor Goudreinet & De Koopman 2 bemachtigen. De vierde partij werd wederom in twee games met de standen 21-17 en 21-17 door Evelien van Dily gewonnen. Bij een tussenstand van 2-2 gaf de laatste partij de doorslag wie er uiteindelijk met de winst van de avond vandoor ging. Gertjan trok deze partij in twee games naar zich toe. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 2-MostWantIT 1 2-3.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 9 39
A.G. Transport B.V. 8 34
Sjandy & Co 7 24
Bentech metaal 8 15
MostWantIT 1 8 12
MostWantIT 2 7 11
Goudreinet & De Koopman 2 9 5

         

         

         

De nieuwe voorzitter was ook aanwezig en moest zelf ook spelen!

Bedankt allemaal voor jullie komst en een fijn weekend.

Tot volgende week donderdagavond!