De kop is er af!

Gisteravond was na lang wachten eindelijk weer groen licht om met de bedrijvencompetitie te starten. Jelle trapte af met een welkomwoordje en uitleg over de poule-indelingen. Daarna vlogen de pingpongballetjes weer op en over de tafel heen. Op tafel 1 startte uit de C poule de dames van De Goudreine & De Koopman 2 Greet en Wil tegen de heren van De Kantoorspecialist te weten Bernard en Rick. Helaas voor de dames trokken de heren in alle vijf de wedstrijden in 2 games telkens de winst naar hun toe. Uitslag 0-5 voor De Kantoorspecialist. Door deze winst zijn zij ook de koploper in poule C.

 

 

 

 

 

 

 

De andere wedstrijd uit deze poule ging tussen Vakgarage van Middelkoop en MostWantIT. Adrie van Vakgarage was deze vond goed op dreef en wist beide partijen van Trude en Dilly te winnen. Dilly wist wel van Florian te winnen in 3 games en redde zo de eer voor MostWantIT. Ook de partij tussen Adrie en Trude had een derde game nodig. Trude bood namelijk heel goed tegenstand en maakte het Adrie knap lastig. Ook de dubbelpartij werd in 3 games beslist in het voordeel van Florain en Adrie. Einduitslag 4-1 winst voor Vakgarage van Middelkoop. Deze avond was het team van Autobedrijf Jacco de Gooijer vrij.

Op tafel 3 kwamen om 20:00 uur de teams van Wim van Dam Sierbestratingen en Van Braak Accountants in actie. Sjon had in de eerste wedstrijd 2 games nodig om Kevin van Van Braak Accountants te verslaan. Jan had 3 games nodig om Maurits van zich af te schudden, maar ook dat lukte. Ook in de dubbelpartij was de winst in 2 games voor de mannen van Van Dam Sierbestratingn. Vanavond was ook Jan een maatje te groot voor Kevin. Het 4e punt was ook in 2 games binnen. De laatste partij tussen Sjon en Maurits ging in een spannende 3 games naar Maurits. Van Dam Sierbestratingen won deze wedstrijd met 4-1. De 2e wedstrijd in poule A tussen Kippaleis en Sassenus Packaging is niet gespeeld en wordt 14 oktober a.s. ingehaald.

Tenslotte werden er in poule B ook 2 wedstrijden gespeeld. De Goudreinet & De Koopman 1 stond tegenover Bakker Bart. In de 1e wedstrijd tussen Joop en Allard waren 3 games nodig waarna Joop de winst naar zich toe trok. Allard stond top te spelen maar liet na winst in de 1e game de 2e game uit z’n handen glippen. Daar maakte Joop gebruik van en trok ook de 3e game naar zich toe. De andere wedstrijd ging tussen Scheerder en Petit Restaurant De Buffel. Door een miscommunicatie stond Jan van der Staaij alleen. Nu heeft Jan z’n beide enkelpartijen tegen Jelle en Marcel gespeeld en in winst omgezet. Jan was in topvorm, want hij had in beide partijen maar 2 games nodig om de winst naar zich toe te trekken. 14 oktober worden de resterende partijen van deze wedstrijd uitgespeeld. Tussenstand 2-0 in het voordeel van Scheerder.

Iedereen genoot weer om lekker een balletje te kunnen slaan en bij te kletsen.

     

Tot volgende week!