De beslissende donderdagen komen er aan!

Nog twee rondes en onze voorjaarscompetitie zit er op. Er zijn nog geen kampioenen bekend; aankomende donderdag zou de eerste zich kunnen aandienen. Laten we snel naar het overzicht van afgelopen donderdag gaan.

A-poule

Van Dam deed zeer goede zaken door met 4-1 te winnen van Hardeman 1. Jan van Manen was weer bij tijden weer ouderwets onnavolgbaar en versloeg zowel Marc Westerink als Kevin van de Lustgraaf. Sjon Willemsen versloeg Marc met 23-21 in de derde game. Dat zou nog wel eens een zeer belangrijk puntje kunnen worden in de afrekening. PinQ versloeg met opvallend gemak het team van HZW. Jasper van de Loo redde de eer tegen Jacco de Gooijer. Sassenus versloeg Aristo met 3-2, waarbij wel gezegd moet worden dat de start sensationeel was: Mario van Popering versloeg Mees Anbeek in drie games. Mees nam wel revanche door Rick den Hertog in een prachtige partij te verslaan.

B-poule

Scheerder maakt een goede kans in poule B. Zelf won het afgetekend met 4-1 van Hardeman 2. Kees Verzijl zette Hardeman op het scorebord door Patrick van der Staay te verslaan. Verder waren Kees en Gina niet opgewassen tegen het uitgekiende spel van Ad van Tuil. Van Hunnik 1 won met dezelfde cijfers van Voskuilen. Sander Heijnekamp was weergaloos en gaf tegen Jan van der Staay en Bert Blankestijn (toch niet de minsten) slechts dertig puntjes uit handen. Jan scoorde het Voskuilen-punt tegen Joop Spijker. Breman versloeg De Indruk 1 met 3-2. Ewout Hooijer won prima van Fabio Martina en sloeg met Jelle van de Coelen in het dubbelspel toe. Verder liet Breman het niet komen

C-poule

Praktijk Van Rhee denderde met 5-0 over Van Hunnik 2 heen. Henk van Tent en Allard Looije waren toch echt te sterk voor Ton Snijders en Greet Roseboom. De Indruk 2 stuntte tegen Ponsen 2 (4-1). Dilly Rosendaal toonde twee keer de lange adem door in de derde game toe te slaan.