De 9e ronde van de bedrijvencompetitie werd donderdagavond gespeeld!

Van de 8 wedstrijden die op het programma stonden, werden 5 wedstrijden gespeeld. In poule C  werd ook 1 inhaalwedstrijd gespeeld.

In poule C moesten Bas Slotboom en Bernard Sligtenhorst van De Kantoorspecialist het opnemen tegen Timo van derMeer en Ben Schouten van Bentech metaal en A.G. Transport met Jan van Middendorp en Sander Nuis stonden tegenover Wil Ditewig en Eveline Roseboom van Goudreinet & De Koopman 2. De inhaalwedstrijd ging tussen MostWantIT 2 met Allard Looyé en Bart van Manen en Andy Hof met Sjan Landwaart van Sjandy & Co. Bas stond als eerste tegenover Timo en won in twee games. Daarna was het de beurt aan Bernard om het op te nemen tegen Ben die er in twee games met de winst vandoor ging. De dubbelpartij werd wederom in twee games door de mannen van De Kantoorspecialist beslist. De vierde partij tussen Bernard en Timo werd door Bernard gewonnen. Ook het laatste punt ging naar Bas die ten kosten van Ben in twee games won. Einduitslag De Kantoorspecialist-Bentech metaal 4-1. In de andere wedstrijd stond Jan als eerste tegenover Wil en won in twee games. Sander nam het in de tweede partij op tegen Eveline en wist ook in twee games te winnen. In de dubbelpartij ging de winst ook in twee games naar de mannen van A.G. Transport B.V.. In de vierde partij was Sander een maatje te groot voor Wil en won in twee games. In de laatste partij kon Eveline niet de eer redden, want zij verloor in twee games vaan Jan. Einduitslag A.G. Transport B.V.-Goudreinet & De Koopman 2 5-0. In de inhaalwedstrijd beet Allard het spits af tegen Andy en verloor in twee games. In de tweede partij wist art het Sjan knap lastig te maken en moest er een derde game aan te pas komen, waarin Sjan aan het langste eind trok. De dubbelpartij ging in twee games naar de mannen van Sjandy & Co. In de vierde partij had Sjan wederom een derde game nodig om de winst te pakken tegen Allard. Het laatste winstpunt ging ook niet naar de mannen van MostWantIT 2, want Andy won in twee games van Bart. Einduitslag MostWantIT 2-Sjandy & Co 0-5. De geplande wedstrijd tussen Sjandy & Co en MostWantIT 1 is verplaatst naar de inhaalavond van 1 juni aanstaande.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 8 34
A.G. Transport B.V. 8 34
Sjandy & Co 6 21
Bentech metaal 7 13
MostWantIT 2 6 11
MostWantIT 1 7 9
Goudreinet & De Koopman 2 8 3

         

In poule A werd alleen de wedstrijd tussen Diederik Vos en Jeffrey Vonk van Vos Occasions tegen CMSI360 met Jorai Hessing en Pieter van den Berg gespeeld. Diederick begon de eerste partij tegen Jorai en won deze partij in twee games. De tweede partij tussen Jeffrey en Pieter trok Pieter in twee games met de standen 11-21 en 19-21 over de streep voor CMSI360. De dubbelpartij ging gelijk op en een derde game moest de beslissing geven. De mannen van Vos Occasions wonnen deze game met 22-20. De vierde partij tussen Jeffrey en Jorai besliste Jeffrey in zijn voordeel. De laatste partij moest Diederick z’n meerdere erkennen in Pieter en verloor deze partij in twee games. Einduitslag Vos Occasions-CMSI360 3-2. De tweede wedstrijd in deze poule zou tussen de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen en InnovaN gaan, maar ging niet door en is verplaatst naar de inhaalavond op 1 juni aanstaande.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 8 24
Sassenus Packaging 8 23
CMSI360 7 17
InnovaN 6 15
Wim van Dam Sierbestratingen 7 11

         

In poule B werden er twee van de drie wedstrijden gespeeld. Scheerder met Bert Blankestijn en gastspeelster Gerry-Ellen Blankestijn namen het op tegen Jelle van der Coelen en Marcel van Manen namens Petit Restaurant De Buffel. De andere wedstrijd ging tussen Marnix Blok en Maurits van de Loo uitkomend voor Goudreinet & De Koopman 1 tegen Maickel Kosterman en Ronald Kosterman uitkomend voor E-HealthCheck. Bert nam het als eerste op tegen Jelle en won deze partij in twee games. Gastspeelster Gerry-Ellen nam het daarna op tegen Marcel van Manen en ook zij won net als haar vader in twee games deze partij. In de dubbelpartij lieten de Blankestijntjes er ook geen gras over groeien en wonnen wederom in twee games. In de vierde partij had Gerry-ellen ook maar twee games nodig om Jelle van haar af te schudden. In de vijfde partij was het de beurt aan Marcel om voor Petit Restaurant De Buffel de eer te redden. Maar ook dit keer liet Bert niet met zich sollen en won deze partij in twee games. Einduitslag Scheerder-Petit Restaurant De Buffel 5-0. In de andere wedstrijd stond Marnix in de eerste partij tegenover Maickel die in twee games deze partij won. Daarna was het de beurt aan Maurits om het op te nemen tegen Ronald. In deze partij had Maurits twee games nodig om Ronald te verslaan. De dubbelpartij had een derde game nodig en daarin trokken de heren Kosterman de winst ver de streep. In de vierde partij had Maickel twee games nodig om van Maurits te winnen. De laatste partij tussen Marnix en Ronald werd door Ronald ook in twee games beslist. Einduitslag Goudreiniet & De Koopman 1-E-HealthCheck 1-4. De wedstrijd tussen Autobedrijf Jacco de Gooijer en Kippaleis is verplaatst naar de inhaalavond op 1 juni aanstaande.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 7 26
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 7 23
Goudreinet & De Koopman 1 7 23
Autobedrijf Jacco de Gooijer 7 18
Kippaleis 7 14
Scheerder 6 11
Petit Restaurant De Buffel 7 5

         

         

Iedereen bedankt voor deze sportieve, gezellige avond.

Tot volgende week allemaal bij speelronde 10!