Competitie jeugd gaat volgende week van start

Op zaterdag 17 september begint de competitie weer voor de jeugd van SKF. Na het gemiste landskampioenschap, maar wel een hele mooie finale in Hilversum, maken Wisse, Yannick en Felicia de overstap naar de hoofdklasse senioren. Vierde man Erik doet dat ook, maar zal vooral met een nieuwe team de landstitel dit jaar wel willen grijpen. Met Douwe, Romano en Thijs erbij hebben we een serieuze kandidaat daarvoor. Komend seizoen moeten ze in een poule van acht wel bij de eerste vier zien te komen, maar dat lijkt niet moeilijk te gaan worden.

Kampioen, je team zien worden versterkt en toch geen promotie. Er is al genoeg over geschreven dus nu is er nog maar een ding te doen. Bewijzen dat de NTTB fout zit en weer kampioen worden! Met aanwinst Dani erbij zou dat voor Jasper, Harm en Simon moeten kunnen gaan lukken. Ook het Hoofdklasseteam werd kampioen en moet het nog een keer in dezelfde klasse gaan doen. Terug van weggeweest, Maarten heeft het batje weer opgepakt (of eigenlijk een nieuwe besteld) en zal met zijn mooie technische spel weer vele tegenstanders tot waanzin drijven. Jeffrey, Ryan en Mitchel gaan voor het tweede kampioenschap in de hoofdklasse in korte tijd!

In de tweede klasse hebben we twee teams. SKF 4 bestaat uit Luca, Matthijs en Adrie en SKF 5 speelt met Kai, Niels en Samuel. Twee leuke teams die kunnen laten zien dat ze hard vooruit zijn gegaan sinds het vorige seizoen. Zij spelen in de middag, gelijk met de bovenste teams. Ook weer een nieuwe uitdaging dus!

SKF 6 speelt weer in de vierde klasse met het vaste team Olaf, Manuel en Marnix. Veel lachen, maar toch keihard knokken en het maximale eruit halen. Dat willen ze ook dit jaar weer gaan doen! In de vierde klasse krijgen ze gezelschap van SKF 7 dat met Iris, Toine en Stan mag laten zien dat ze klaar zijn voor een stapje omhoog.

Mar liefst drie compleet nieuwe teams in de vijfde klasse. SKF 8 en SKF 10 zitten bij elkaar in de poule, SKF 9 mag het in de andere vijfde klasse poule proberen. In het eerste seizoen is het natuurlijk een kwestie van veel leren, hard werken en het wennen aan het spelen in andere zalen en tegen andere tegenstanders. Maar het is te merken tijdens de trainingen… De jongens hebben er heel veel zin in! SKF 8 bestaat uit Hidde, Matthias en Matthian. SKF 9 uit Lauren, Joel, Lennart en Lucas en SKF 10 speelt met David, Jonah en Mark.

Ook dit seizoen gaan we proberen om bij iedere thuiswedstrijd coaching te regelen Pieter van den Berg is degene die dit gaat coördineren, mocht je een keer willen helpen dan kan je dat bij hem aangeven. Zeker is dat we er weer een heel mooi seizoen van gaan maken!