Clubkampioenschappen met puntenvoorgift jeugd

Al heel vroeg moesten de jongens (en het meisje) beginnen met het puntenvoorgifttoernooi. In het begin werd eerst het niveau gemixt, waar zelfs de kleintjes die twee weken terug voor het eerst een batje vasthielden tegen de topjeugd van Nederland speelde. Uiteraard kregen die kleintjes ook een gigantische voorsprong en moesten de oudere jeugd zich het hoofd koel houden om van ze te kunnen winnen.

Na de poulfase werd iedereen verdeeld tussen de winnaarsronde  en verliezersronde. Na een intense halve finale kwamen Jappie Jasper en Supersimon in de finale. Simon speelde ijzersterk en bleef voor elk punt vechten, maar met het geweldige tafeltennisspel van Jasper sleepte Jasper de vijfde game naar zich toe en werd uiteindelijk eerste.

Adrie maakte goed gebruik van zijn geheime superwapen, hij had namelijk noppen op z’n batje waar de kleintjes zich geen raad mee afweten. Na een geweldig noppenspel van Adrie won hij dik en welverdiend de eerste prijs. Hidde won zijn eerste prijs op tafeltennisgebied door 2e te worden in de verliezersronde. Na de prijsuitreiking rende Hidde drie rondjes door de zaal heen terwijl hij zijn prijs boven zijn hoofd hield.

 

Winnaarsronde

  1. Jasper
  2. Simon
  3. Erik
  4. Yannick

 

Verliezersronde

  1. Adrie
  2. Hidde
  3. Ryan
  4. Lauren