Valleitoernooi 2018

Het Valleitoernooi wordt in januari op 17, 19 en 20 januari gespeeld. Net als voorgaande jaren organiseert BIT het toernooi voor de recreanten, Shot voor de senioren en de jeugdspelers zijn van harte welkom bij SKF.

• Woensdag 17 januari: senioren recreanten toernooi bij BIT
  • Vrijdag 19 januari: senior competitiespelers toernooi in nieuwe gebouw van Shot
  • Zaterdag 20 januari: jeugd (recreant en competitiespelers) bij SKF

Het toernooi is voor alle leden van tafeltennisverenigingen Bit.nl, De Stuiterd, Kracht & Vriendschap, Rhenus, SKF en Shot.
Er wordt gespeeld in sterkteklassen, met prijzen per poule. De inschrijfkosten €4,00 voor de senioren en recreanten. Voor de jeugd is het toernooi gratis. Geef je op voor 7 januari 2018. Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier of mail naar de contactpersoon van het toernooi waar je jezelf voor in wilt schrijven.

Mail voor meer informatie over het recreanten- of seniorentoernooi met Gina van Poolen ginavanpoolen@gmail.com. Voor meer informatie over het jeugdtoernooi kun je mailen met Pieter van den Berg pietervandenberg94@hotmail.com

Ans de Lijstertoernooi

Op zondag 11 februari 2018 vindt in ons clubgebouw het traditionele Ans de Lijstertoernooi plaats. Dit evenement dankt zijn naam aan een oud-lid van SKF Ans de Lijster. Zij haalde als lid van de Old Timers Club van de NTTB spelers (40 jaar en ouder) uit het gehele land en zelfs uit België naar Veenendaal voor een toernooi. Na haar overlijden hebben wij (Rita en Ab Gerritsen en Henk Brouwer) het toernooi voortgezet. Al meer dan 20 keer wordt het gespeeld en nog steeds onder de vlag van de OTC. We maken deel uit van de kalender van die club. Het aantal deelnemers zit de laatste jaren zo tussen de vijftig en zestig. Er wordt gespeeld in meerkampen, die ingedeeld zijn op sterkte.

Leden van SKF zijn van harte welkom mee te doen met dit gezellige toernooi. Aarzel niet en schrijf je in!

Je kunt je inschrijven ( tot 7 februari a.s) via de mail bij Henk Brouwer (hjbrouwer1@kpnmail.nl)
Aanvang toernooi: 10.30 uur