ALV 13 maart

Dinsdag 13 maart wordt de ALV gehouden. Leden krijgen tijdig de agenda en stukken via de mail opgestuurd. Heb je geen email ontvangen, mail dan naar info@ttv-skf.nl.

12 mei Starterstoernooi voor de jeugd

Voor jeugdspelers die nog geen competitie spelen, of in de vijfde klasse spelen, organiseert SKF het Starterstoernooi voor de jeugd. Dit toernooi is open voor alle verenigingen in Gelre.

14 en 28 mei en 4 juni Duo competitie

Na de competitie organiseren we drie avonden de Duo competitie voor alle leden en bedrijvencompetitie spelers van SKF. Doe mee met dit gezellige mix toernooi.

12 mei Starterstoernooi voor de jeugd

Voor alle jeugdspelers van SKF en van verenigingen uit Gelre die nog geen competitie spelen, of die in de vijfde klasse spelen, organiseert SKF het Starterstoernooi.

26 mei Clubkampioenschappen voor senioren

De clubkampioenschappen voor senioren zijn voor alle seniorleden van SKF. Van de selectiespelers tot de beginners van de recreanten en de spelers van Tafeltennis Overdag, iedereen is van harte uitgenodigd zijn krachten te meten met clubgenoten op je eigen niveau.

2 juni Clubkampioenschappen voor de jeugd met puntenvoorgift

Anders dan bij de Clubkampioenschappen voor de jeugd, wordt je bij de Clubkampioenschappen met voorgift ingedeeld bij spelers van elk niveau. Je krijgt op basis van jouw niveau een aantal punten voor op of tegen op de tegenstander. Dit levert vaak spannende wedstrijden op. Een heel leuk toernooi voor alle jeugdleden.

9 juni Tour de SKF

Een gezellig toernooi voor alle jeugdleden waar je in teams tegen elkaar speelt.

16 juni Dubbel zo leuk Toernooi

De selectiespelers organiseren al een aantal jaar op rij dit populaire toernooi waarbij spelers uit het hele land dubbelpartijen spelen. Natuurlijk zijn alle seniorleden en oudere jeugdleden van harte welkom om mee te doen. Wees er wel snel bij, het toernooi is populair en vol is vol!

30 juni Sportdag voor de jeugd

Tafeltennis is natuurlijk favoriet, maar op deze dag gaan we andere sporten spelen. De sportdag is voor alle jeugdleden en staat garant voor een gezellige sportieve dag.