Beuningse Open op zondag 27 november

TCB organiseert voor de 37e maal de Beuningse Tafeltennis Kampioenschappen. Aan dit toernooi mogen deelnemen verenigingen uit de Maas- en Waalse Tafeltennisbond, de Nijmeegse Bedrijfs Tafeltennis Federatie, regioverenigingen uit de Nederlandse Tafeltennisbond, oud deelnemers, oud-leden van TCB en inwoners van de gemeente Beuningen. Het toernooi is aangemeld bij de NTTB.

De Beuningsekampioenschappen worden gespeeld in sporthal de Tinnegieter en wel op zondag 27 november.
Er zal op maximaal 36 tafels gespeeld worden. Naast gezelligheid is eveneens het doel van het toernooi om iedere deelnemer nagenoeg de gehele dag wedstrijden te laten spelen. Indien het aantal deelnemers en het toernooischema dit toelaten, worden ook verliezerspoules verspeeld.

Het toernooi begint ’s-morgens om 9.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Aan dit toernooi kunnen zowel junioren meisjes en jongens tot en met 17/18 jaar, als senioren dames en heren vanaf 17 jaar deelnemen.

De klasse-indeling gaat er als volgt uitzien:

SENIOREN
enkel A 1e klas en hoger NTTB
enkel B 2e/3e klas NTTB
enkel C 4e/5e klas NTTB + 1e/2e klas MWTB
enkel D 6e klas NTTB + 3e/4e klas MWTB
enkel E RECREANTEN

JUNIOREN
enkel A landelijk/hoofd/1e klas NTTB
enkel B 2e/3e klas NTTB
enkel C 4e/5e klas NTTB
De deelnemers worden op speelsterkte ingedeeld op grond van competitie- en/of toernooiresultaten en overige informatie. De toernooicommissie behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname in een klasse, klassen samen te voegen.

Je kunt je inschrijven door uiterlijk 1 november een e-mail te sturen naar Dicky de Jong (dicky_de_jong@hotmail.com). Hij zal de inschrijvingen verzamelen en namens SKF de inschrijving regelen.